ΣΙΝΕ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Τι δείχνει αναλυτικά για όλα τα κόμματα νέα δημοσκόπηση της Palmos Analysis

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά 2,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας στην πρόθεση ψήφου δείχνει νέα δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε για λογαριασμό του... tvxs.gr η εταιρεία Palmos Analysis.



Επιβαρυντική για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής θεωρεί μεγάλη πλειοψηφία τη θεωρία των δύο άκρων που προβάλλει και καλλιεργεί το Μέγαρο Μαξίμου, την ώρα που η ΝΔ δεν φαίνεται να αποκομίζει τους καρπούς που ανέμενε από το μέτωπο κατά του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Η συντριπτική πλειοψηφία του 77% παρατηρεί χαρακτηριστική καθυστέρηση στην αντιμετώπιση εγκληματικών ενεργειών της Χρυσής Αυγής από την πλευρά του Μαξίμου, ενώ μόνο το 15% διαφωνεί. Το 52% διαφωνεί με την θεωρία των δύο άκρων, ενώ το 16% συμφωνεί: η εκλογική βάση της ΝΔ εμφανίζεται διχασμένη. Ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 9%.

Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 20,9% και ακολουθούν: Η ΝΔ με 18,3%, η Χρυσή Αυγή με 7,3%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ με 4,1%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,7% και η Δημοκρατική Αριστερά με 2%. Αναποφάσιστο δηλώνει το 14,6%.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: