ΣΙΝΕ

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σόκ!Δείτε ποιός Ελληνας ποpvοσταρ κατακρεούργησε με 30 μαχαιριές την σύντροφο του [εικόνες]

Σάλος έχει ξεσπάσει... μετά την αποκάλυψη πως ένας γνωστός Ελληνας ποpvοσταρ της δεκαετίας του...
'70 κατακρεούργησε την φίλη του και την τοποθέτησε σε μπανιέρα για τουλάχιστον δύο ημέρες. Ο 55χρονος Ελληνας ποpvοστάρ ο οποίος διέπραξε την στυγερή δολοφονία, είναι ο Παύλος Καρανικόλας κατά κόσμον Κωνσταντίνος Σαμαριτάκης ο οποίος την δεκαετία του 1970 πρωταγωνιστούσε σε αρκετές αiσθησιακές ταινίες, αναφέρει η Espresso.
Ο Σαμαριτάκης, φαίνεται πως δολοφόνησε με 30 μαχαιριές την 31χρονη τοξικομανή φίλη του, ενώ βρισκόταν σε αμόκ λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ψυχοφαρμάκων. Στη συνέχεια, ο Σαμαριτάκης την κατακρεούργησε και την τοποθέτησε στη μπανιέρα του σπιτιού του και έμεινε κλεισμένος για δύο περίπου ημέρες μέσα στην οικία του

Οι γείτονες του ανησύχησαν και κάλεσαν την Αστυνομία, καθώς όπως αναφέρουν εκτός από την φίλη του και ο ίδιος ήταν περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών και πολύ συχνά αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα. Οταν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στο σπίτι του πρώην ποpvοστάρ, έμειναν άναυδοι από το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ ο ίδιος βρισκόταν ακόμη σε κατάσταση αμόκ και εκτόξευε απειλές προς πάσα κατεύθυνση, με αποτέλεσμα όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ελπίς, να του χορηγήσουν ηρεμιστική ένεση. Λόγω της κακής ψυχικής του υγείας, οι γιατροί του νοσοκομείου επικοινώνησαν με ψυχιατρική κλινική και ο Ελληνας ποpvοστάρ θα μεταφερθεί εκεί.
yfilios

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: