ΣΙΝΕ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας ηθοποιός λέει πως… «δεν είμαι του sex. Το βαριέμαι πάρα πολύ»!!!

Κόβεται το sex; 
Για τον ηθοποιό … άνετα κόβεται (αν χρειαστεί).
Μπορεί όπως λέει το μεγαλύτερο διάστημα αποχής του να είναι δυο μήνες, αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ υπερσεξουαλικός:
Ο λόγος για τον ...Μέμο Μπεγνή...
«Δεν είμαι του sex. Το βαριέμαι πάρα πολύ. Δεν έχω αφλογιστία, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, δεν νομίζω ότι το sex θα έπρεπε να έχει στη ζωή μας τη θέση που του έχουν επιβάλλει».
Παράλληλα, λέει πως είναι εξοικειωμένος με το θάνατο:

«Αν και έχω μεγάλη περιέργεια για το θάνατο, ξέρω πως είναι, γιατί έχω βιώσει διάφορα περίεργα πράγματα. Έχω κάνει ακούσια αστρικό ταξίδι, έχω δει το σώμα μου από ψηλά. Συνέβη πριν από πολλά χρόνια. Δεν ξέρω για ποιο λόγο έγινε και για ποιο λόγο σταμάτησε να συμβαίνει. Ήταν τρομακτικό, αλλά πολύ ωραίο!»

Τέλος, μιλά και για χρήματα που του έκλεψε… συνάδελφος του!

«Μου έκλεψαν χρήματα μέσω της πιστωτικής μου κάρτας. Ο δράστης δυστυχώς είναι συνάδελφος, ο οποίος είναι σεσημασμένος και πολύ επικίνδυνος. Σε ανύποπτο χρόνο, όταν έλειπα από το καμαρίνι, έβγαλε το πορτοφόλι μου, φωτογράφισε την πιστωτική μου, και έκανε αγορές μέσω Internet».

Πως το κατάλαβε ο Μέμος;
«Είχε την ατυχία ο συγκεκριμένος, επειδή στην κάρτα αναγραφόταν η δική μου διεύθυνση, να έρθει μια απόδειξη σπίτι μου, από μια αγορά που δεν είχα κάνει. Άρχισα να τσεκάρω τους λογαριασμούς και διαπίστωσα ότι με έκλεβε επί ένα χρόνο. Η τράπεζα μου επέστρεψε τα περισσότερα χρήματα. Αποφάσισα να μην προχωρήσω σε μήνυση, και το άφησα έτσι. Δεν του το είπα, γιατί δεν έχουμε σχέση. Δεν κάνουμε παρέα».

Πηγή: ΕΓΩ Weekly

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: