ΣΙΝΕ

Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Καρντάσιανς: Γιατί πάτωσε η πρεμιέρα Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Σταρόβα [video]

Με θερμοκρασίες… υπό του μηδενός ξεκίνησε η πολυδιαφημισμένη εκπομπή του ΑΝΤ1 «Τα Καρντάσιανς» με Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Σταρόβα, αφήνοντας τους τηλεθεατές πιο...
κρύους από ποτέ.
Αν και είχαν τη στήριξη του Διευθυντή κ. Λάτσιου, η ομάδα των Αρναούτογλου, Μπεκατώρου, Σταρόβα απέτυχε να αποδείξει οτι έχει «δέσει» και απέμειναν απλά να «συνυπάρχουν» στο πλατό του Καρντάσιανς.

Ένας Γρηγόρης Αρναούτογλου που έκανε πως τα ξέρει όλα, μια Μπεκατώρου που δεν είχε και πολύ χρόνο να μιλήσει και ένας Σταρόβας που έμοιαζε εκτός τόπου και χρόνου χωρίς να έχει επαφή με τη συμπαρουσιάστρια του. Αυτή ήταν η πρώτη εικόνα των Καρντάσιανς, όσο και αν ο Γρηγόρης προσπαθούσε να «γλυκάνει» το κλίμα.
Η πρεμιέρα της εκπομπής έγινε με τον Γιάννη Λάτσιο να ξεναγεί τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα να του παραδίδει τα κλειδιά του σπιτιού των Καρντάσιανς. Ο Γρηγόρης ήταν αυτός που είπε και την πρώτη καλησπέρα στο κοινό, εξηγώντας τι σημαίνει «καρντάσι». Αμέσως μετά μπήκε στο πλατό ο Δημήτρης Σταρόβας, που είχε έναν χιουμοριστικό διάλογο με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τελευταία εμφανίστηκε η Μαρία Μπεκατώρου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής υπήρχε ζωντανό κοινό, ενώ αμέσως υποδέχθηκαν την καλεσμένη της εκπομπής, την Πάολα. Η τραγουδίστρια κάθισε στον καναπέ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησαν για την ζωή της, σε ύφος όμως πρωινής και όχι βραδυνής εκπομπής.

Λίγο αργότερα στην παρέα τους προστέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου. Οι τρεις παρουσιαστές έμπαιναν σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, χωρίς όμως να «δένει» η χημεία μεταξύ τους.
Αμέσως μετά, εμφανίστηκε και ο δεύτερος καλεσμένος των Καρντάσιανς, ο Λευτέρης Ελευθερίου, που είχε ένα «αστείο» σκετς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Μαρία Μπεκατώρου, το οποίο δυστυχώς δεν έκανε κανέναν να γελάσει.

Με αφορμή την πρεμιέρα στα Καρντάσιανς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε για την Μαρία Μπεκατώρου εξηγώντας γιατί την «προσέλαβε» δίπλα του: «Δίαλεξα τη Μαρία γιατί τη θεωρώ μέσα στις 2 καλύτερες παρουσιάστριες στην Ελλάδα ψυχαγωγικών εκπομπών. Τη θεωρώ από τα πιο αυθόρμητα πρόσωπα που έχει την επόμενη 10ετία στα χέρια της, εάν πραγματικά προσέξει πάρα πολύ. Είναι επίσης πάρα πολύ ειλικρινής».
Δείτε βίντεο από την πρεμιέρα Τα Καρντάσιανς:

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: