ΣΙΝΕ

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Φαινόμενο Κλαρινογαμπρός... (videos)

Θα ασχοληθούμε με το παραϊατρικό φαινόμενο του κλαρινογαμπρού και θα σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα Video που συλλέξαμε από το ίντερνετ...
Η ιδιόμορφη αυτή κατηγορία ανθρώπων, ορίζεται συνήθως ως εξής:...

Κλαρινογαμπρός είναι ο ανήρ ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον υπέρτατο, cool, χλιδάτο και μουράτο γκόμενο, όχι για το image, αλλά με μοναδικό σκοπό να ρίξει στο κρεβάτι – έστω και για μια φορά – μια συγκεκριμένη ωραία νεαρά κυρία, την οποία θεωρεί αρκετά άβγαλτη ή αρκετά χαλαρών ηθών, ώστε να έχει πιθανότητες να πάει μαζί του. Οι κλαρινογαμπροί εμφανίζονται μόνο στην Ελλάδα, κυρίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Συναντώνται πολύ συχνά στα νησιά των Κυκλάδων, πχ ντόπιοι Παριανοί ντυμένοι με την τελευταία λέξη της μόδας προσπαθώντας να καμακώσουν μεθυσμένες τουρίστριες. Αυτό βέβαια δεν ισχύει 100%. Κλαρινογαμπροί υπάρχουν παντού και πάντα, χειμώνα – καλοκαίρι, στα νησιά των Κυκλάδων, στη Χαλκιδική, στην Αράχωβα, στη Θεσσαλονίκη, και φυσικά στην Αθήνα.
Αυτή είναι η εισαγωγή του καυστικού fanpage Ο Κλαρινογαμπρός!!

Μπορεί και εσείς να είστε σε κάποια φωτογραφία αλλά μην το πάρετε στραβά! Όλοι έχουμε φωτογραφηθεί σαν κλαρινογαμπροί κάποια στιγμή!

TOP VIDEO FOR YOUTUBE :

Συνταγή για ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ !!

ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΣ OLD SCHOOL

Κλαρινογαμπρός TV

Ο Κλαρινογαμπρός OFFICIAL VIDEO


Τρελοί


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: