ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 0-1 (video)

Ο ένας πλατύ χαμόγελο, ο άλλος μαύρο δάκρυ! 
Ο ΟΦΗ πήρε σπουδαίο διπλό μέσα στην Ριζούπολη, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης για την...
12η αγωνιστική.
«Χρυσός» σκόρερ ο Μακρής στο 28’, σε ένα μέτριο παιχνίδι όπου οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και θα μπορούσαν να είχαν νικήσει πιο άνετα.

Στους 12 βαθμούς έφτασαν οι νικητές που πήραν μεγάλη «ανάσα», με το... αριστερό το ντεμπούτο του Λόρι Σάντσεζ στον πάγκο της «ελαφράς ταξιαρχίας» που συνεχίζει να προβληματίζει και να παραμένει χαμηλά (8 βαθμοί).

Το ματς
Στα πρώτα λεπτά ο Απόλλωνας έδειχνε να ΄χει μεγαλύτερη όρεξη για να επιτεθεί και να κάνει παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο ΟΦΗ ισορροπούσε το ματς. Χωρίς να υπάρχει η μεγάλη φάση ως τότε (πέραν δυο σουτ των Κρητικών), ο Μακρής στο 28’ κατάφερε να βάλει μπροστά τους φιλοξενούμενους. Μετά από πολύ κακή αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, ο Ζε Εντουάρντο πάσαρε με τον κεφάλι στον «ξεχασμένο» συμπαίκτη του, που από κοντά «εκτέλεσε» τον Τζόρβα.

Οι παίκτες του Λόρι Σάντσεζ δεν μπορούσαν να συνέλθουν και λίγο έλειψε πέντε λεπτά αργότερα να βρεθούν με δύο γκολ πίσω, ωστόσο ο γκολκίπερ του Απόλλωνα έσωσε την ομάδα του από βέβαια παραβίαση στο τετ-α-τετ με τον Ζε Εντουάρντο, ενώ ο Έλληνας τερματοφύλακας έκανε το ίδιο με την εκπνοή του πρώτου μέρους, διατηρώντας την ομάδα του στο... κόλπο ενός θετικού αποτελέσματος.

Το δεύτερο μέρος δεν ξεκίνησε και ιδιαίτερα «ζεστά». Κι αυτό διότι ο Απόλλωνας δεν μπορούσε να επιτεθεί και να δημιουργήσει προβλήματα στον ΟΦΗ, ενώ και οι Κρητικοί έδειχναν κυρίως διάθεση να περιμένουν. Χαρακτηριστικό είναι πως φτάσαμε στο 56’ για την πρώτη ουσιαστικά φάση των νεοφώτιστων, όμως η κεφαλιά του Κόρμπου πέρασε λίγο άουτ. Στη συνέχεια οι παίκτες του Σα Πίντο θα μπορούσαν να είχαν «καθαρίσει» την μπουγάδα, όμως δεν μπορούσαν.

Γιατί μία ο Ζε Εντουάρντο, μία οι Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και το 1-0 παρέμενε που έδινε... άγρια ομορφιά προς το φινάλε της αναμέτρησης. Και λέμε «άγρια», διότι τρία λεπτά πριν την λήξη του αγώνα ο Πετρόπουλος έκανε από κοντά την κεφαλιά, αλλά δεν έγινε το χατήρι του, με την μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντεζ, στην ουσιαστικά ύστατη προσπάθεια για να αλλάξει κάτι. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες του ΟΦΗ... αγκαλιά να πανηγυρίζουν την μεγάλη τους επιτυχία.

Απόλλων Σμύρνης (Λόρι Σάντσεζ): Τζόρβας, Αργυρόπουλος, Άλβαρεζ, Δεληζήσης (40’ Παπαζαχαρίας), Κανακούδης, Καμαρά, Κόρμπος, Φαρινόλα, Διαμαντής, Γκουέλα (70’ Τσιλιγκίρης), Πετρόπουλος

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Περογαμβράκης (6’ Μονιάκης, 68’ Όγιος), Μπούρμπος, Μακρής, Μιλιάζες

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: