ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΣ Γιάννινα - Πλατανιάς 1-0 (video)

Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα, έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0 του Πλατανιά στους Ζωσιμάδες, στο ματς που άνοιγε την...
10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΣ, που αγωνίστηκε υπό της οδηγίες του υπηρεσιακού Γιώργου Γεωργουλόπουλου, ήταν ο Εμιλιάνο Βίλα στο 62ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα των Κρητικών στη μοναδική ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του στο παιχνίδι. Πολύ κακό το ματς στη μεγαλύτερη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στα αμυντικά τους καθήκοντα και να μην μπορούν να δημιουργήσουν εστίες κινδύνου μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

Σημαντική βαθμολογική «ανάσα» για τους γηπεδούχους που επέστρεψαν στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές και έφτασαν τους 14 βαθμούς. Στον αντίποδα, οι Χανιώτες, που δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν νέο θετικό αποτέλεσμα έπειτα από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στον Άρη, έμειναν στους 8.

Το ματς:
Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι και των δύο ομάδων στο πρώτο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Από τη μία πλευρά, ο ΠΑΣ αντιμετώπιζε πρόβλημα στο να κρατήσει την μπάλα και να ανοίξει την αντίπαλη άμυνα. Και από την άλλη, ο Πλατανιάς, που είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, δεν μπορούσε να βγάλει επιθέσεις στην κόντρα.

Μετά το 20ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και κατάφεραν να ισορροπήσουν στην κατοχή της μπάλας ξεκουράζοντας την άμυνα τους, ωστόσο, δεν μπόρεσαν να απειλήσουν καθόλου την εστία του Βελλίδη, που παρακολουθούσε το παιχνίδι σε ρόλο θεατή. Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου ο ΠΑΣ έγινε πιο γρήγορος και κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές στιγμές με τους Κοροβέση και Κολοβέτσιο, χωρίς όμως να καταφέρει να παραβιάσει την αντίπαλη εστία και τις δύο ομάδες να πηγαίνουν με το 0-0 στα αποδυτήρια, έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο.

Πολύ καλύτερα μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί συνέχισαν να δίνουν έμφαση στη διατήρηση του «μηδέν» στην άμυνα, ωστόσο, η είσοδος του Κατάι στον αγωνιστικό χώρο τους έκανε ιδιαίτερα απειλητικούς στις αντεπιθέσεις, όπου έβρισκαν ανοργάνωτη την άμυνα των γηπεδούχων. Από το 60’ και μετά ο ΠΑΣ άρχισε να βρίσκει ρυθμό, ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 62’ πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Εμιλιάνο Βίλα να παραβιάζει την εστία του Γιωργαλλίδη στην πρώτη ουσιαστικά οργανωμένη επίθεση της ομάδας του.

Ο Πλατανιάς με το γκολ «μοιραία» χρειάστηκε να ανοιχτεί και να φτάσει μπροστά στην εστία του ΠΑΣ, όμως οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη συνέχισαν να μην μπορούν να φτάσουν σε τελική προσπάθεια απέναντι στον Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν «ροκάνισαν» τον χρόνο καταφέρνοντας να πάρουν τη νίκη με το τελευταίο σφύριγμα του Γιάχου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Βελλίδης, Βίλα (90+1' Γιάκος), Λίλα, Κολοβέτσιος, Ίλιτς (78' Στρούνα), Τσουκαλάς, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Τζημόπουλος, Ντάσιος, Ντε Βινσέντι (85' Μπέριος)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Ζουμπουλάκης, Ράφαελ, Ιντζίδης, Φερναντές, Σιώπης, Τετέ, Αγκιλέρα (74’ Μπέριαν), Τόρες, Γουνδουλάκης (74’ Πόποβιτς), Μπέλιτς (46’ Κατάι)

Διαιτητής: Α. Γιάχος


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: