ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Ατρόμητος - Βέροια 1-0 (video)

Το τέρμα του Θανάση Καραγκούνη, στην πρώτη τελική προσπάθεια για την ομάδα του, ήταν αρκετό έτσι ώστε ο Ατρόμητος να φτάσει στη νίκη, 1-0, απέναντι στη...
Βέροια για τη 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πολύ κακό παιχνίδι στο Περιστέρι, γεγονός που οφείλεται και σε μεγάλο βαθμό στη δυνατή βροχή του πρώτου ημιχρόνου, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και είναι «εγκλωβισμένες» στο κέντρο.

Το γκολ του νεαρού μεσοεπιθετικού έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Παράσχου, που έφτασε τους 21 βαθμούς στο πρωτάθλημα και εδραιώθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε η Βέροια, που έδειξε συμβιβασμένη με την ήττα, στο ντεμπούτο του Ράτκο Ντόστανιτς στον πάγκο της.

Το ματς:
Αργό και χωρίς καθόλου ρυθμό ήταν το παιχνίδι στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Η «πολυκοσμία» στον χώρο του κέντρου σε συνδυασμό με την δυνατή βροχή έδειξαν να ευνοούν τη Βέροια, που δεν ήθελε να «τρέξει» το ματς ρισκάροντας στα μετόπισθεν. Το αποτέλεσμα ήταν οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου να μην καταφέρουν να δημιουργήσουν φάση στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά η ομάδα της Ημαθίας κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και έπαιρνε ανάσες η αμυντική της γραμμή. Τελικά, οι παίκτες του Ατρόμητου παρότι συνέχιζαν να είναι μπλοκαρισμένοι επιθετικά, κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη τους τελική προσπάθεια στο ματς στο 42ο λεπτό με τον Θανάση Καραγκούνη να διώχνει το άγχος απ’ την ομάδα του.

Ίδιο σκηνικό στο παιχνίδι και στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ατρόμητος πίεσε την άμυνα της Βέροιας για να πετύχει και το δεύτερο γκολ, όμως και πάλι η μεσοεπιθετική του γραμμή δεν μπορούσε να βρει χώρους. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν πιο ψηλά στο γήπεδο με το πέρασμα των λεπτών, όμως ήταν απολύτως ακίνδυνοι για την άμυνα της ομάδας του Περιστερίου.

Από το 70' και μετά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και πάλι στο γήπεδο, έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, φέρνοντας ξανά την μπάλα στην περιοχή της Βέροιας, που δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα για να κλέψει κάτι από το παιχνίδι.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Καραγκούνης (81' Γεωργίου), Ουμπίντες, Δημούτσος (90+1’ Καραμάνος), Μπρίτο (72' Πίτου Γκαρσία), Παπαδόπουλος

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεζ (46’ Αναστασόπουλος), Μρντάκοβιτς (58' Μάνος), Μπεν, Σισόκο, Σιόντης, Αμαραντίδης, Μπαργκάν, Ορέστες, Όστοϊτς, Αποστολόπουλος (77' Τζημόγιαννης), Τραπ

Διαιτητής: Μ. Λαμπρόπουλος

sport-fm

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: