ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Τι αποζημίωση πήρε για ψυχική οδύνη η μητέρα 11χρονου Άλεξ;

Με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Βέροιας, η Νατέλα Ιτσουαΐτζε απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη ως προς την ελλειπή επιμέλεια του 11χρονου Άλεξ και της επιδικάζεται το ποσό των...
150.000 ευρώ ως αποζημίωση για ψυχική οδύνη.

Το ποσό θα καταβάλουν οι 11 από τους συνολικά 13 εναγόμενους, γονείς και κηδεμόνες των πέντε ανηλίκων που κρίθηκαν ένοχοι για το θάνατο του 11χρονου Αλεξ.

Ο δικηγόρος της Ιτσουαΐτζε δήλωσε ότι το ποσό της αποζημίωσης της υπόθεσης του 11χρονου Άλεξ θα διατεθεί σε κοινωφελείς οργανισμούς που έχουν ως δράση τη φροντίδα και προστασία ανήλικων παιδιών.

Στην απόφαση του δικαστηρίου αναγράφεται πως «Το δικαστήριο κρίνει ότι πρέπει να επιδικάσει στην ενάγουσα το ποσό των 150.000 ευρώ που κρίνεται εύλογο, εν όψει του νεαρού της ηλικίας του θανατωθέντος υιού της, το ότι ήταν το μόνο τέκνο της, του μεγάλου βαθμού πταίσματος των εναγομένων (δόλος ως προς την πρόκληση των σωματικών βλαβών και αμέλεια ως προς το βαθύτερο αποτέλεσμα του θανάτου), της μετέπειτα συμπεριφοράς τους, που επέτεινε τον ψυχικό πόνο που οι ίδιοι προκάλεσαν, οδηγώντας τις προσπάθειες ανεύρεσης της σορού σε αποτυχία, των οικονομικών και τέλος, των κοινωνικών συνθηκών των διαδίκων».
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: