ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κιλκίς: Χαμός στα κρατητήρια - Η γυναίκα βρήκε τον άνθρωπο που έψαχνε για 12 ολόκληρα χρόνια!

Η γυναίκα οδηγήθηκε στα κρατητήρια για χρέη στο δημόσιο - Εκεί όμως είχε μια απρόσμενη συνάντηση...
Μια απίστευτη ιστορία, που παραπέμπει σε ...
σκηνές ελληνικής κωμωδίας, εκτυλίχθηκε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς. Ιδιοκτήτρια καταστημάτων με ρούχα, που έμεινε κρατούμενη για χρέη στο δημόσιο, αναγνώρισε άλλον κρατούμενο που πριν από δώδεκα χρόνια την εξαπάτησε αγοράζοντας προϊόντα με 49 πλαστά δολάρια.
Η 66χρονη επιχειρηματίας σε τυχαίο έλεγχο της αστυνομίας στο Κιλκίς συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για υποθέσεις χρεών προς το δημόσιο. Μέχρι να ρυθμίσει την οφειλή και να αφεθεί ελεύθερη, παρέμεινε στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς όπου αναγνώρισε 33χρονο απατεώνα.
Σύμφωνα με το seleo.gr, η γυναίκα ενημέρωσε τους αστυνομικούς πως ο συγκρατούμενός της ήταν αυτός ο οποίος το 2001 επισκέφτηκε το κατάστημα που έχει στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, παριστάνοντας τον μεγαλοεπιχειρηματία.
Μάλιστα, την έπεισε να αγοράσει μεγάλη ποσότητα ρούχων, πληρώνοντας όμως με δολάρια, που στη συνέχεια αποδείχτηκε πως ήταν πλαστά. Ο 33χρονος είναι προφυλακισμένος για τη μεγάλη υπόθεση διακίνησης πλαστών δολαρίων που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Μάιο στο Κιλκίς και χαρακτηρίστηκε ένας από τους βασικούς υπεύθυνους.
Μετά την αναγνώριση από την 66χρονη, η δικογραφία που είχε σχηματιστεί τότε για απάτη σε βάρος της γυναίκας από άγνωστο δράστη ανασύρεται από το αρχείο και ο 33χρονος θα κληθεί από τον ανακριτή για να απολογηθεί.
Newsit.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: