ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΤΩΡΑ: Μακελειό με δυστύχημα στα Τέμπη!!! Δύο νεκροί και 18 ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο!!! (φωτο)

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, υπάρχουν τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες, στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Τέμπη...

Μέχρι αυτή τη στιγμή απο τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν παραληφθεί 4 τραυματισμένα άτομα και έχουν απεγκλωβιστεί άλλα 15.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα χιλιόμετρο μετά τα διόδια των Τεμπών λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης κινούταν προς Θεσσαλονίκη με 18 επιβάτες. Από πίσω κινείτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο με τετραμελή οικογένεια, ένα ζευγάρι με δύο κοριτσάκια. Το ΙΧ επιχείρησε να κάνει προσπέραση ενώ από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν νταλίκα. Νταλίκα και ΙΧ έπεσαν πάνω στο λεωφορείο με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να τραυματιστεί θανάσιμα ενώ σοβαρά είναι το ένα κοριτσάκι, η μαμά και ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας. Επίσης υπάρχουν τέσσερις τραυματίες από το λεωφορείο εκ των οποίων μια κοπέλα σοβαρά.

Ανεπιβεβαιώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για εγκλωβισμένους ανθρώπους, σε οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, ενώ μεγάλη είναι η κινητοποίηση Αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία έσπευσαν στα Τέμπη, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ίσως υπάρχουν κι άλλοι νεκροί και πολλοί τραυματίες. Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός της νταλίκας, ενώ σε κίνδυνο βρίσκεται και η ζωή 6χρονου κοριτσιού.

Πριν από λίγο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα 8 τραυματίες σε Γενικό και Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Το λεωφορείο που ενεπλάκη στη σύγκρουση είναι του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, με τέσσερις ελαφρά τραυματίες.

Τα τελευταία νέα κάνουν λόγο για 13 τραυματίες και έναν νεκρό.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα. Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της εθνικής οδού μετά τα παλιά διόδια, κοντά στο σημείο όπου είχε συμβεί το πολύνεκρο τροχαίο με τους μαθητές από το Μακροχώρι Ημαθίας. Το φορτηγό κατευθύνονταν προς Λάρισα ενώ το λεωφορείο προς Θεσσαλονίκη.

φωτό από: onlarissa.gr


aniwthoiΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: