ΣΙΝΕ

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Εν ψυχρώ δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο: 2 νεκροί, 1 βαριά τραυματίας, μέλη της Χρυσής Αυγής (Pics+Vid)

Εν ψυχρώ εκτέλεση δύο ανδρών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Ηρακλείου. Ένας βαριά τραυματίας. Οι δράστες διέφυγαν με μοτοσικλέτα.Δύο άνδρες, μέλη του κόμματος, έπεσαν νεκροί από τα πυρά δραστών. Ένας ακόμη μεταφέρθηκε...
βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς", όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμπερές τραύμα στον θώρακα.

Δηλώσεις Κασιδιάρη από CDemo83
Δύο νεαροί άνδρες, μέλη της Χρυσής Αυγής, έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, έξω από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Ηρακλείου, το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ ένας ακόμη μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες πυροβόλησαν τα τρία θύματά τους από απόσταση μεγαλύτερη των 20 μέτρων με στρατιωτικό όπλο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, με μηχανή.

Το ένα από τα δύο θύματα άφησε την τελευταία του πνοή ακαριαία και το δεύτερο κατέληξε από τα τραύματά του, λίγο αργότερα, στο σημείο της επίθεσης, πριν προλάβει να φτάσει το ασθενοφόρο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα των τριών θυμάτων, που φέρονται να ήταν ηλικίας μεταξύ 20 και 29 ετών.

Ο ένας από τους δύο νεκρούς φέρεται να ήταν 29 ετών, ενώ έφερε ταυτότητα και το όνομά του έχει γίνει γνωστό, όμως για ευνόητους λόγους δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλ. Κασιδιάρη στο Star οι δύο νεκροί ήταν μέλη του κόμματος, ενώ τα γραφεία ήταν ανοιχτά της στιγμή της επίθεσης.

Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί και στο σημείο βρίσκεται ισχυρή Αστυνομική Δύναμη, ενώ λίγα μέτρα μακριά βρίσκεται το Αστυνομικό Τμήμα.

Στο σημείο έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου. Μεταξύ άλλων, εκεί βρίσκεται και η σύζυγος του αρχηγού του κόμματος, Ουρανία Μιχαλολιάκου, που φώναξε "Τα χέρια του Δένδια και του Σαμαρά στάζουν αίμα".

Για στοχευμένο χτύπημα έκανε λόγο ο βουλευτής της ΧΑ, Νίκος Μίχος, έξω από το σημείο του εγκλήματος στο Νέο Ηράκλειο.

Δένδιας: "Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων"

"Εκφράζω την οδύνη μου για τον θάνατο δύο νέων ανθρώπων.

Ο Νόμος θα επιβληθεί κατά πάντων. Δεν θα επιτραπεί να γίνει η χώρα πεδίο εκκαθάρισης λογαριασμών για οποιαδήποτε αιτία".

Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την δολοφονία:
"Μία μοτοσικλέτα με δύο κρανοφόρους τρομοκράτες σταμάτησε μπροστά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο την ώρα που το γραφείο λειτουργούσε και αρκετός κόσμος βρισκόταν στην είσοδο. Ο συνοδηγός κατέβηκε και εκτέλεσε εν ψυχρώ από απόσταση μισού μέτρου δύο νέα παιδιά 22 και 26 ετών. Πριν αποχωρήσουν οι τρομοκράτες πυροβόλησαν και πάλι τα παιδιά που κείτονταν στο έδαφος νεκρά. Άδειασαν στην κυριολεξία τα όπλα τους πάνω τους. Άλλος ένας συμπολίτης μας τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα. Είναι θαύμα που δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα. Το χτύπημα ήταν τυφλό και οι εγκληματίες είχαν στόχο να εκτελέσουν όποιον βρισκόταν την ώρα εκείνη στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Η Χρυσή Αυγή είχε ζητήσει αστυνομική φύλαξη των γραφείων, καθώς είχαν δεχθεί απειλές, αλλά η προδοτική συγκυβέρνηση Σαμαρά την αρνήθηκε!

Ενοχή για το έγκλημα είναι η ανθελληνική κυβέρνηση του Σαμαρά, που έβαζε την Αντιτρομοκρατική να κάνει παράσταση μπροστά στις κάμερες, για να πλήξει τη Χρυσή Αυγή και άφησε ανεξέλεγκτους τους τρομοκράτες να εκτελούν εν ψυχρώ νέα παιδιά. Ένοχα είναι τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που στοχοποίησαν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και Έλληνες πολίτες".

Π. Καμμένος: "Kάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο"
"Κάποιοι ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη χώρα σε εμφύλιο πόλεμο. Εμείς καλούμε τους Έλληνες σε ενότητα, ομοψυχία και εθνική αντίσταση απέναντι σε αυτούς που επιβουλεύονται την εθνική κυριαρχία μέσω της διχόνοιας", δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος.

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ "ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ"... ΚΛΙΚ ΕΚΕΙ... http://efoploo.wordpress.com/