ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ 2-2 (φωτό)

Συνεχίζουν το βιολί τους!!!
Τα εύκολα δύσκολα έκανε η ΑΕΠ στο εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τα Μέγαρα.
Τι κι αν είχαν την υπεροχή οι γηπεδούχοι ...
σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν πήραν τη νίκη και σε αυτήν την αγωνιστική, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 35ο' λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Ντεμάι και εκτέλεσε ο ίδιος με επιτυχία και στο 36' ο Μήττας να διπλασιάσει για την ομάδα του. 
Ο Ντεμάι των Ποντίων ήταν αυτός που μείωσε στο 41ο' σε 1-2, ενώ στο 44' ο ίδιος παίκτης ξανασκόραρε για να του ακυρώσει το γκολ ο πρώτος βοηθός κ. Ρίγγος υποδεικνύοντας τον ποδοσφαιριστή σε θέση οφ σάιντ.
Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο μοτίβο. 
Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, που ήρθε στο 77' με τη χρυσή αλλαγή του Βασίλη Κύρου, όπου με εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσα.

Νωρίτερα στο 57' η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στο Μιχάλη Ζολώτα, καθώς το σουτ που έκανε σταμάτησε στο  οριζόντιο δοκάρι του Καλύβα που ήταν στα καλύτερά του.
Στο 62' σειρά των γηπεδούχων να φανούν τυχεροί, καθώς Μήττας και Δρόσος σε διπλή ευκαιρία δεν αξιοποίησαν όπως θα ήθελαν.
Δραματικό το φινάλε της συνάντησης με μικρή διακοπή του αγώνα και διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων να ζητούν απεγνωσμένα πέναλτι σε χέρι αμυντικού. 
Κάθετος στην απόφασή του ο ρέφερι της αναμέτρησης κ. Μωυσιάδης δεν καταλόγισε την ποινή, για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα 2-2.

Διαιτησία: Μωυσιάδης, Ρίγγος, Δασκαλόπουλος (ΕΠΣ Γρεβενών),

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ (Χ. Λάλλος): Παπατσάνης, Εμπρικίδης (38' Κύρου), Κοτενίδης, Παπαηλίας, Γεωργούλας, Παπαδόπουλος, Κοτζατίσογλου, Ζολώτας, Ντεμάι, Ασλανίδης, Αράπογλου.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ: Καλύβας, Σκόδρας, Κακαφίκας, Βαρβάτος (60' Τσιοπλής), Βασιλόπουλος, Γκαρανάσιος, Δρόσος (75' Μήττας), Χαχάνης, Ντεμάι, Μήττας Ευαγ..

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία εδώ




































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: