ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Πώς 22χρονο μοντέλο παγίδευσε πρώην 55χρονο βουλευτή της ΝΔ

Πρώην Βουλευτής της Αττικής, από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της γαλάζιας παράταξης ΝΔ, έχει πέσει θύμα στυγνού εκβιασμού από 22χρονη καλλονή που...
κέρδισε επίζηλο τίτλο σε διαγωνισμό ομορφιάς και πήρε το εισιτήριο για να γίνει το «κουνελάκι» της χρονιάς.

Τον πρώην Βουλευτή που λόγω επαγγέλματος παραμένει ανάμεσα στους πέντε κορυφαίους του είδους του, παγίδευσε ο ατζέντης της 22χρονης, γνωστός εκβιαστής και προαγωγός με ειδικότητα τα top model, που τυφλώνονται όμως από το χρώμα του χρήματος.

Η 22χρονη έριξε το δόλωμά της στο Facebook όπου εξέφρασε ανοιχτά στο πρώην Βουλευτή ΝΔ, πως αποτελεί το ερωτικό της απωθημένο. Μάλιστα κατέφερε να συμπαρασύρει με τις προκλητικές της φωτογραφίες τον 55αρη πριν δέκα ημέρες σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, υποσχόμενη «τρελές νύχτες».

Όπως και έγινε, ο πρώην Βουλευτής που επί Καραμανλή έφθασε ένα βήμα πριν την υπουργοποίησή του, πήρε το αεροπλάνο της γραμμής και πήγε στην συμπρωτεύουσα για να ζήσει τον νέο του έρωτα. Οι δυο εραστές μετά το πέρας, βγαίνοντας από το Hotel ακολούθησαν διαφορετικούς δρόμους υποσχόμενοι ο ένας στον άλλον και επόμενο «καυτό» ραντεβού.

Όμως ο 55αρης όταν επανήλθε στην έδρα του, έλαβε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του από τον ατζέντη-εκβιαστή του 22χρονου μοντέλου, που του διαμήνυσε πως θέλει χρήματα για να μην δώσει σε σκανδαλοθηρικό ΜΜΕ το βίντεο αλλά και τις φωτογραφίες του αποχωρισμού έξω από το ξενοδοχείο.

Ο πρώην Βουλευτής απευθύνθηκε σε ανώτατο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά φοβούμενος το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει δεν έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε κάποια επίσημη καταγγελία. Ο ατζέντης πάντως στο πρώτο τηλεφώνημα δεν ανέφερε χρηματικό ποσό στον 55αρη αλλά τον άφησε να βασανιστεί πρώτα με τις συνέπειες.
 Να σημειώσουμε, πως το «γαλάζιο» στέλεχος δεν είχε υπουργοποιηθεί καθώς είχε θέσει βέτο στον Καραμανλή, μεγαλοστέλεχος της ίδιας περιφέρειας, για μια λυσσαλέα διαμάχη που κρατά χρόνια! Πάντως το θύμα του εκβιασμού έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα και είναι αναμφίβολα ιδιαίτερα δημοφιλής σ’ όλη την Ελλάδα.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: