ΣΙΝΕ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

«Κλεμμένα όνειρα»: Τα νέα επεισόδια - Οι τελευταίες εξελίξεις (ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11/ ΕΠΕΙΣΟΔΙO 294 VIDEOS)

ΤΕΤΑΡΤΗ 27/11/ 
ΕΠΕΙΣΟΔΙO 294
Ο Μαλτέζος ζητά μία ευκαιρία για να δώσει εξηγήσεις, αλλά ο Σταύρος αρνείται κατηγορηματικά και του απαντάει με...
σκληρά λόγια. Η Φαίη λέει στη Φρύνη τα νέα για τον Σταύρο και εκείνη παγώνει από έκπληξη.
Ο 'Αρης, μιλώντας απαξιωτικά για τον Σταύρο, ζητά από την Αλεξάνδρα να του κληροδοτήσει τις μετοχές. Εκείνη εκνευρίζεται από τον τρόπο του και φεύγει χωρίς να δώσει σαφή απάντηση για τις προθέσεις της.
Ο Σταύρος συνειδητοποιεί ότι ο Ρώσος γνώριζε την αλήθεια για τον πατέρα του και τα βάζει μαζί του γιατί δεν του μίλησε. Στο μεταξύ, ο Θεόφιλος εξακολουθεί να κρατά αιχμάλωτη τη Νάνσυ...
292







Δείτε περισσότερα για τη σειρά 


*ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ * - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙO EΠΕΙΣΟΔΙΟ


Κλεμμένα Όνειρα: Οι τελευταίες εξελίξεις


Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ορέστης Τρίκας, σε συνέντευξή τους στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ», μίλησαν για τις τελευταίες εξελίξεις αλλά και τους ρόλους τους στη σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».
Τι είπε η Αθηνά Οικονομάκου για τις εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Mega και πώς αυτές επηρεάζουν τη «Χρύσα»; «Ο ρόλος της Χρύσας από δω και πέρα είναι δύσκολος, γιατί επωμίζεται πολλές ευθύνες με το να στηρίξει τον Σταύρο και να προσπαθήσει να κρατήσει την οικογένεια που διασπάται ενωμένη. Βεβαίως, η Χρύσα είναι δίκαιη και θα σταθεί στο πλευρό της μητέρας της, όπως επίσης θα προστατέψει τον Σταύρο από τον Άρη, ο οποίος έχει να κάνει πολλά ακόμα».

Σχετικά με το αν θα μπορούσαν τα «Κλεμμένα Όνειρα» να συνεχίσουν και για τέταρτη σεζόν, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Ανανεώνονται οι ιστορίες για να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση στο φινάλε. Βεβαίως, αν είχε συζητηθεί και συμφωνηθεί, θα μπορούσε ο Δημήτρης Αρβανίτης να εξελίξει την ιστορία με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να πάει και την επόμενη σεζόν. Θα μπορούσε να κάνει την ανατροπή και την τελευταία στιγμή, του είναι πολύ εύκολο, αλλά ο στόχος είναι με τα καινούρια πρόσωπα το φινάλε να είναι συγκλονιστικό».

Από την πλευρά του ο Ορέστης Τρίκας είπε για τον ρόλο του Ρώσου, τον οποίο υποδύεται: «Ο Ρώσος δικαιώνεται και ζει πλέον τον έρωτά του με τη Χρύσα. Είναι αυτή που θα αποτελέσει τη σανίδα σωτηρίας του εν όψει όλων αυτών των δεινών που πρόκειται να συμβούν στη ζωή του κολλητού του, του Σταύρου», ενώ σχετικά με την εξέλιξη της σειράς και το γεγονός ότι μετά τα Χριστούγεννα οι ήρωες της σειράς θα «μεταφερθούν» ένα χρόνο μετά, ανέφερε: «Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση στο σενάριο να βρεθούμε έναν χρόνο μετά και να δούμε πώς έχει κυλήσει η ζωή των πρωταγωνιστών, μετά τα δυσάρεστα γεγονότα που προηγήθηκαν. [...] Θα είμαι κι εγώ, κανονικά, μέσα σε αυτά τα επεισόδια».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: