ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής»: Τα νέα επεισόδια. Τι θα δείτε σήμερα Παρασκευή 29/11 100o επεισόδιο (videos)

Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, παίρνει μια επικίνδυνη απόφαση και βάζει τη Μαχιντεβράν σε μεγάλη αγωνία…

ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 21:15

99ο επεισόδιο
Α' ΜΕΡΟΣ - Τρίτη 26 Νοεμβρίου
Β' ΜΕΡΟΣ - Τετάρτη 27 Νοεμβρίου

Ο Ηγεμόνας Μουσταφά, παίρνει μια επικίνδυνη απόφαση και βάζει τη Μαχιντεβράν σε μεγάλη αγωνία. Την ίδια στιγμή, γράφει ένα γράμμα στον πατέρα του, Σουλεϊμάν, αλλά αυτό περνάει σε άλλα χέρια και τον εκθέτει σε μεγάλο κίνδυνο. Η Χουρρέμ δανείζεται χρήματα από μια βενετσιάνα για να πληρώσει το χαρέμι. Όταν ετοιμάζεται να εξοφλήσει το χρέος της, μαθαίνει πως έχει πληρωθεί από τη Σαχ Σουλτάν… και καταλαβαίνει πως έπεσε στην παγίδα της. Ικανοποιημένη από την τροπή των γεγονότων, η Σαχ Σουλτάν αποφασίζει να πάει αμέσως στην Αδριανούπολη και να ενημερώσει αυτοπροσώπως τον εξοχότατο ότι η Χουρρέμ δανείστηκε χρήματα από τους εχθρούς του, τους Βενετούς. Ο Σουλεϊμάν δεν θέλει να πιστέψει όσα μαθαίνει και καλεί τη Χουρρέμ. Ο σουλτάνος παίρνει μια η απόφασή που σοκάρει όλους: αφήνει τη Χουρρέμ εξόριστη στην Αδριανούπολη και πλέον η Σαχ Σουλτάν απολαμβάνει τον θρίαμβό της.

100ο επεισόδιο
Α' ΜΕΡΟΣ - Πέμπτη 28 Νοεμβρίου
Β' ΜΕΡΟΣ - Παρασκευή 29 Νοεμβρίου

Τη στιγμή που η Χουρρέμ βρίσκεται εξόριστη στην Αδριανούπολη, στο παλάτι έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες για τον «λευκό γάμο» της Χατιτζέ. Ο Σουλεϊμάν γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Μουσταφά και ο Ρουστέμ Πασά ανακαινίζουν τα ναυπηγεία, χωρίς να τον έχουν ενημερώσει. Η Σαχ Σουλτάν, προσεγγίζει τον Ρουστέμ Πασά και τον απειλεί να σκοτώσει τη Χουρρέμ, αν θέλει τη ζωή του. Η Χουρρέμ προσπαθεί να εξαγριώσει τον Λουτφού Πασά εναντίον της Σαχ Σουλτάν και του λέει πως η γυναίκα του έχει κακές σχέσεις με την αδελφή της, γιατί και οι δυο αγαπούσαν τον Ιμπραήμ. 
Β' ΜΕΡΟΣ - Παρασκευή 29 Νοεμβρίου
Ο Ρουστέμ παίρνει μια απόφαση, η οποία θα αλλάξει τη μοίρα του: προτείνει να παντρευτεί τη Μιχριμάχ. Η Χουρρέμ, αν και θυμώνει με το θράσος του, συνηθίζει την ιδέα αυτού του γάμου. Ο Σουλεϊμάν, για το συγκεκριμένο θέμα συμβουλεύεται τη Σαχ Σουλτάν, η οποία όμως είναι αποφασισμένη να τον εμποδίσει, ενώ γίνεται έξαλλη και ζητάει εξηγήσεις, όταν μαθαίνει για την κρυφή συνάντηση του Λουτφού Πασά με τη Χουρρέμ.





















ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook:http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: