ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 VIDEO]

Η καλή εμφάνιση και το γκολ του Μπεργκ (32’) δεν ήταν αρκετά για να πάρει τη νίκη ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ στην άδεια Λεωφόρο...

Οι Γιαννιώτες παραλίγο να «κλέψουν» με το γκολ του Ντε Βινσέντι στο 51’ τον βαθμό, όμως ο Νίκος Καρέλης, που πέρασε αλλαγή στη θέση του Φιγκερόα, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και με δύο τέρματα (το πρώτο με υπέροχη προσπάθεια στο 84’ και το δεύτερο στο 90+1’) στο φινάλε χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, 3-1.

Εμφανώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός για περίπου μία ώρα, έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του και έπεσε στην παγίδα της άδειας, λόγω τιμωρίας, έδρας για την οποία είχε προειδοποιήσει κατά την διάρκεια της εβδομάδας ο Γιάννης Αναστασίου. Ασύνδετος και ακίνδυνος επιθετικά ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, με τον Σάκη Τσιώλη να αναγκάζεται να αλλάξει αρκετές φορές σύστημα προκειμένου να κάνει την ομάδα του απειλητική.

«Χρυσή» αλλαγή ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που με τα δύο του γκολ έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να ανέβει στους 20 βαθμούς, έπειτα από 12 αγωνιστικές και να αφήσει τους Γιαννιώτες στους 17.

Το ματς:
Γρήγορο ρυθμό είχε το παιχνίδι από τα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παναθηναϊκός κυρίως χάρη στις γρήγορες κινήσεις του Ζέκα στον άξονα κατάφερνε να φτάνει με ιδιαίτερη άνεση στην περιοχή του ΠΑΣ και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Βελλίδη. Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν «μπλοκαρισμένοι» επιθετικά, καθώς δεν μπορούσαν να κρατήσουν την κατοχή της μπάλας από τη μέση και μπροστά και να πλησιάσουν την εστία του Καπίνο.

Από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και μετά, η εικόνα της ομάδας των Ιωαννίνων έδειχνε ακόμη πιο προβληματική, αφού οι συνεχείς εσωτερικές αλλαγές του Σάκη Τσιώλη «βραχυκύκλωσαν» τους παίκτες του. Το γκολ που έψαχναν οι «πράσινοι» δεν άργησε να έρθει, καθώς ο Μπεργκ δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε στο 32’ και έστειλε τη μπάλα στην εστία του Βελλίδη με τακουνάκι, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου.

Με ιδιαίτερη όρεξη μπήκαν οι παίκτες του Αναστασίου στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν και για δεύτερο γκολ. Ωστόσο, τη μοναδική στιγμή αδράνειας του «Τριφυλλιού» -μέχρι εκείνη τη στιγμή στο ματς- την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ο Ίλιτς και με εξαιρετική ενέργεια σέρβιρε στον Ντε Βινσέντι το 1-1.

Το γκολ των φιλοξενούμενων «πάγωσε» τον ρυθμό και τα πράγματα άλλαξαν με την είσοδο του Νίκου Καρέλη στο ματς. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, με τις βοήθειες και τους χώρους που του άνοιγε ο Ατζαγκούν, πήρε πάνω του την υπόθεση νίκη και ξεκλείδωσε δύο φορές την άμυνα του ΠΑΣ στο τελευταίο δεκάλεπτο (84’ και 90+1’) μετατρέποντας τη νίκη του Παναθηναϊκού σε προσωπική του υπόθεση.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Λαγός, Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Νάνο, Σίλντενφελντ (61’ Κουτρουμπής), Πράνιτς, Φιγκερόα (62’ Καρέλης)

ΠΑΣ Γιάννινα (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Ντάσιος, Λίλα, Τζημόπουλος, Ίλιτς, Τσάβες (24’ Ρουμπουλάκου, 60’ Κεϊτά), Βίλα, Ντε Βινσέντι, Τσουκαλάς, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης

Διαιτητής: Γ. Λιαχούδης


sport-fm
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: