ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Βαλς με δώδεκα θεούς»: Τα νέα επεισόδια (30 - 34)

Ναταλία αποφασίζει να βοηθήσει τη Μυρτώ, αλλά και να της πει όλη την αλήθεια. Έτσι, παρά τις παρακλήσεις του Μίλτου, της αποκαλύπτει τα πάντα...
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 17:50

Δευτέρα 2/12
30ό επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Ναταλία αποφασίζει να βοηθήσει τη Μυρτώ, αλλά και να της πει όλη την αλήθεια. Έτσι, παρά τις παρακλήσεις του Μίλτου, της αποκαλύπτει τα πάντα! Ακούγοντάς την, η Μυρτώ εξαγριώνεται και τη διώχνει. Φεύγοντας από εκεί η Ναταλία, συναντά τον Κωστή, ο οποίος της δηλώνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνουν ούτε καν φίλοι! Μετά το πρώτο σοκ, η Μυρτώ λέει στη Ναταλία πως δέχεται να γίνει δότρια. Η Ελπίδα προσπαθεί να πείσει τον Νίκο να κάνει πίσω στην υπόθεση του Βασιλειάδη, όταν η Λίζα του τηλεφωνεί πανικόβλητη λέγοντάς του πως κάποιος προσπάθησε να τη σκοτώσει, νομίζοντας ότι στη θέση του οδηγού, ήταν αυτός! Η Μαρίνα καταλαβαίνει ότι η Αλίκη προσπαθεί να βοηθήσει στην αποφυλάκιση του Νικήτα και γίνεται έξαλλη. Τα πράγματα γίνονται χειρότερα όταν η Αλίκη της λέει πως θα πρέπει ο Νικήτας να μάθει για το παιδί και να το αναγνωρίσει. Η Έλλη υπόσχεται στον μικρό Άρη πως σύντομα θα τον πάρει μαζί της στην Κύπρο, ενώ ο Νίκος βρίσκει ένα απειλητικό σημείωμα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του.

Τρίτη 3/12
31o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μίλτος, η Ναταλία και η Μυρτώ πηγαίνουν στο νοσοκομείο για να κάνουν εξετάσεις και να δουν, αν η Ναταλία είναι συμβατή με τη Μυρτώ. Ενώ περιμένουν τα αποτελέσματα, οι δυο κοπέλες έρχονται κοντά. Ο Λευτέρης πηγαίνει στο νοσοκομείο κρυφά από την Ελπίδα και μοιράζει προσκλητήρια του γάμου στους συναδέρφους της και στη Βίκυ. Όταν η Βίκυ το λέει στην Ελπίδα, εκείνη πανικοβάλλεται στη σκέψη πως ο Βασιλειάδης μπορεί να παρευρεθεί στον γάμο της. Η Ρέα με τον Κωστή είναι σε ένταση στη δουλειά κι ο Νίκος το παρατηρεί. Η Μαρίνα κανονίζει να καλέσει σε δείπνο τον Κωστή και την Αντιγόνη για τη δουλειά που πήρε στην εταιρία, αλλά ο Κωστής με τη Ρέα μένουν μέχρι αργά στο γραφείο, ενώ ο Νίκος τηλεφωνεί στην Έλλη...

Τετάρτη 4/12
32o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μίλτος και η Ναταλία μαθαίνουν αναστατωμένοι ότι η Ναταλία και η Μυρτώ δεν είναι αδερφές. Τα ερωτήματα γεννιούνται ξανά: ποιος είναι ο πατέρας της Ναταλίας; Θα βρεθεί δότης για τη Μυρτώ; Ο Νικήτας κινδυνεύει και πάλι στο κρατητήριο, ενώ η Έλλη πιέζεται από τη συμπεριφορά του και αποφασίζει να εγκαταλείψει την υπόθεσή του, μη γνωρίζοντας τις ανατροπές που απειλούν να αλλάξουν τις αποφάσεις της. Μια νέα μεγάλη διαμάχη ξεσπά ξανά ανάμεσα στον Κωστή και την Αντιγόνη. Αυτή τη φορά ο γάμος τους… δείχνει να οδηγείται στο τέλος.

Πέμπτη 5/12
33o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Μίλτος παρακαλεί τη Βίκυ να μη πουν τίποτα στη Ναταλία για το τεστ πατρότητας. Η Αντιγόνη πηγαίνει στο ξενοδοχείο της Ρέας και της κάνει σκηνή. Γυρνώντας σπίτι τσακώνεται και με τον Κωστή, απειλώντας τον πως θα τα πει όλα για τη Ρέα στην κόρη τους και θα του αποκλείσει την επικοινωνία μαζί της. Η Ελπίδα βρίσκει έναν τρόπο να κρατήσει τη Βίκυ απασχολημένη, ώστε να μην μπορεί να παρευρεθεί στον γάμος της. Η Μαρίνα στο γραφείο προσπαθεί να κρύψει την εγκυμοσύνη της, αλλά έχει έντονα συμπτώματα. Ο Νίκος το καταλαβαίνει και όχι μόνο δεν θυμώνει, όπως φοβόταν, αλλά αντίθετα της λέει ότι θα τη βοηθήσει. Η Ναταλία απελπισμένη, ψάχνει παλιές σημειώσεις της Νάσιας για να βρει κάποιο στοιχείο για τον πατέρα της. Όταν δέχεται την επίσκεψη του Μίλτου του λέει ότι δεν μπορεί να τον συγχωρήσει για τον τρόπο που φέρθηκε στη μητέρα της και ότι δε θέλει να τον ξαναδεί. Ο Νικήτας πιέζει την Έλλη να παραδεχτεί πως τρέφει αισθήματα γι' αυτόν, κάνοντάς την να αντιδράσει έντονα. Εμφανίζεται ο Γιάννης και ζητά από την Έλλη να συναντηθούν.

Παρασκευή 6/12
34ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Έλλη προσπαθεί να πείσει τον Γιάννη ν’ αλλάξει την κατάθεσή του, υπέρ του Νικήτα. Η Μαρίνα έχει πλέον πολύ έντονα τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, ενώ η Ελπίδα ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον Λευτέρη. Η Βίκυ γνωρίζοντας ότι πατέρας της Ναταλίας είναι ο Μίλτος, προσπαθεί να μάθει τα συναισθήματα που τρέφει για αυτόν. Η Αντιγόνη βλέποντας μια ακόμα απειλή για τον γάμο της στο πρόσωπο της Ρέας, παρακαλεί την Ελπίδα να μεσολαβήσει για να λογικέψει τον Κωστή. Ο Κωστής το μαθαίνει και έξαλλος μαζεύει τα πράγματά του για να ξαναφύγει. Το ίδιο βραδύ θα περάσει μια ρομαντική βραδιά με τη Ρέα. Τυχαία μάρτυρας αυτής της συνάντησης γίνεται η Ναταλία, που βλέπει τον Κωστή ξανά μαζί με την άγνωστη γυναίκα.
vipnews.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: