ΣΙΝΕ

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

«Μπρούσκο»: Τα νέα επεισόδια (45ο - 49ο) VIDEOS

Ο Αχιλλέας αναρρώνει στο νοσοκομείο και σύντομα πρέπει να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, αφού όπου να’ ναι ξεκινάει η δίκη, η οποία θα κρίνει το μέλλον του…
ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 18:50


Δευτέρα 2/12
45ο επεισόδιο

Ο Αχιλλέας αναρρώνει στο νοσοκομείο και σύντομα πρέπει να οδηγηθεί ξανά στη φυλακή, αφού όπου να’ ναι ξεκινάει η δίκη, η οποία θα κρίνει το μέλλον του. Στα Χανιά, η Μελίνα και ο Σήφης συναντιούνται και πηγαίνουν για φαγητό μαζί με τη μικρή Στεφανία, γεγονός που εξοργίζει την Αγγελική. Η σύγκρουση Δάφνης και Διαμαντή έχει απρόβλεπτες συνέπειες, καθώς αυτός προσπαθεί να τη διώξει από την Κρήτη. Ο Ματθαίος, παίρνει στα χέρια του την υπόθεση του Αχιλλέα και με κάθε τρόπο προσπαθεί να πιέσει τις καταστάσεις με στόχο να αθωωθεί ο αδερφός του. Όταν ξεκινήσει η δίκη, ένα πρόσωπο-έκπληξη θα κάνει την εμφάνισή του και θα αποτελέσει το «κλειδί» του να καταδικαστεί ή να αθωωθεί ο Αχιλλέας...


Τρίτη 3/12
46o επεισόδιο

Η αγωνία όλων είναι στραμμένη στην έκβαση της δίκης του Αχιλλέα. Η Αγγελική, ζηλεύει τον Σήφη και προειδοποιεί τη Μελίνα, να μείνει μακριά απ’ την κόρη της. Η Δάφνη αποφασίζει να σταθεί στα πόδια της, έχοντας σύμμαχο τον Μηνά. Ο Μάρκος, έχοντας νέα στοιχεία που «καίνε» τον Αντώνη, ετοιμάζει την επόμενη κίνηση. Η Ευρυδίκη, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η εγκληματική της ενέργεια εις βάρος του Αχιλλέα, τρομοκρατεί και απειλεί ξανά τη μικρή Μαρίνα. Στο μεταξύ, η Μελίνα και ο Αχιλλέας δεν παύουν στιγμή να σκέφτονται ο ένας τον άλλον, καθώς αναμένουν με αγωνία την απόφαση του δικαστηρίου.


Τετάρτη 4/12
47o Επεισόδιο

Η έκβαση της δίκης του Αχιλλέα, πυροδοτεί νέες εξελίξεις. Ο Διαμαντής επισκέπτεται τη γιαγιά Αδριανή και προσπαθεί να βρει μαζί της ένα κοινό σημείο επαφής, σε ότι αφορά το σκοτεινό παρελθόν που τον συνδέει με τους Ματθαίους. Ο Μάρκος ανοίγει την καρδιά του στη Δάφνη και τα κοινά τους βιώματα, τους φέρνουν όλο και πιο κοντά. Ο Σήφης προσπαθεί να προσεγγίσει τη Μελίνα και να την κερδίσει ξανά, τη στιγμή που τα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τη σχέση της με τον Αχιλλέα πολλαπλασιάζονται. Στο μεταξύ, η Μελίνα εξακολουθεί να παίρνει απειλητικά σημειώματα, γεγονός που την τρομάζει και ζητά τη βοήθεια της Βασιλικής.


Πέμπτη 5/12
48o επεισόδιο
Η αγάπη του Αχιλλέα για τη Μελίνα, κάνει τον Ματθαίο να αναθεωρήσει, ενώ ο Σήφης, αντιδρά στην εμμονή της Αναστασίας να αναμοχλεύει το παρελθόν. Η εκδικητικότητα του Διαμαντή για τη Δάφνη, παρασύρει και την Κωνσταντίνα, με άσχημες συνέπειες. Η κόντρα του Μάρκου και της Δάφνης, τους φέρνει πιο κοντά, ενώ η Δήμητρα ανακαλύπτει την απιστία του Νεκτάριου. Ο Σήφης προτείνει στη Μελίνα να περάσει από το σπίτι του για να πάρει τα ρούχα της. Φτάνοντας εκεί, η Μελίνα συγκινείται, έρχεται όμως σε δύσκολη θέση όταν ο Σήφης προσπαθεί να μάθει με ποίον συζούσε στο Λονδίνο.


Παρασκευή 6/12
49o επεισόδιο

Ο Σήφης επιμένει να πιέζει τη Μελίνα να του αποκαλύψει τον άντρα που είχε σχέση. Εκείνη πλέον δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα η σύγκρουσή τους να είναι σφοδρή και να έχει απρόβλεπτες συνέπειες. Η Δήμητρα, μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του Νεκτάριου με τη Χριστίνα, παίρνει τα παιδιά και φεύγει από το σπίτι. Η σύγκρουση του Διαμαντή με τη Δάφνη κορυφώνεται, καθώς εκείνη αντιδρά στην επιμονή του να φύγει από τα Χανιά, παράλληλα έρχεται όλο και πιο κοντά με τον Μάρκο. Ο Σήφης θα καλέσει τον Αχιλλέα για ένα τελικό ξεκαθάρισμα της.


vipnews.gr

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΔΩ

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: