ΣΙΝΕ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Νοσοκόμα σκότωσε 79χρονο ασθενή και αυτοκτόνησε!!!

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Πενσιλβάνια από την είδηση, ότι μία νοσοκόμα που εργαζόταν σε οίκο ευγηρίας πυροβόλησε και σκότωσε έναν 79χρονο ασθενή και... στη συνέχεια, έστρεψε το όπλο στον εαυτό της και πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με τις Αρχές, στη βάρδιά της το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στον οίκο ευγηρίας Manor Abington, η 42χρονη Έιμι Λάρκιν κουβαλούσε μαζί της ένα ημιαυτόματο πιστόλι και, για άγνωστο, μέχρι στιγμής, λόγο, πυροβόλησε έναν εκ των ασθενών, ονόματι Χάουαρντ Κίνι, ενώ στη συνέχεια, αυτοπυροβολήθηκε.

«Ερευνούμε ενεργά το τραγικό περιστατικό. Έχουμε ήδη πάρει πολλές καταθέσεις, ωστόσο, αυτή τη στιγμή, ακόμα αγνοούμε το κίνητρο της 42χρονης. Πρόκειται για μία πραγματικά παράξενη υπόθεση», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Associated Press εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Λάρκιν εργαζόταν στον συγκεκριμένο οίκο ευγηρίας από το 2011 – όσο καιρό περίπου βρισκόταν και το θύμα εκεί. 

Οι Αρχές εξετάζουν τώρα και το ενδεχόμενο η σχέση μεταξύ θύτη και θύματος να ήταν κάτι περισσότερο από απλή σχέση νοσοκόμας - ασθενή.

directNEWS.gr

ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ
 
 Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: