ΣΙΝΕ

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Aστυνομικοί έστειλαν στο νοσοκομείο φίλαθλο της Βέροιας

Ένα σοβαρότατο περιστατικό αστυνομικής βίας καταγγέλλεται ότι συνέβη προς το τέλος του αγώνα ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΛΟΝΗ, το απόγευμα της Κυριακής (10/11) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, που... - αν ισχύουν οι πληροφορίες - θα πρέπει να "πέσουν" κεφάλια!

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλουν στο InVeria.gr οικείοι ενός φιλάθλου (και επίσης μεταδίδει το inspor.gr, από όπου και η φώτο) , αστυνομικοί του ζήτησαν να κατέβει από τα κάγκελα στα οποία είχε ανέβει, χτυπώντας τον στη συνέχεια στα πόδια με γκλομπ, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να "σκάσει" στο τσιμέντο.
Όπως δήλωσε στο InVeria.gr ο αυτόπτης μάρτυρας, ο φίλαθλος δεν έπεσε από τα κάγκελα, αλλά κατέβηκε μόνος του. Ωστόσο, και εδώ είναι το πιο σοβαρό, οι μη σοβαροί τραυματισμοί που υπέστη, ήταν από 4 αστυνομικούς, που τον χτύπησαν με γκλομπ στο κεφάλι.


Ο φίλαθλος θα διανυκτερεύσει σήμερα στο νοσοκομείο, προληπτικά, χωρίς ωστόσο να έχει τίποτα σοβαρό.
Άμεσα ο φίλαθλος της ΒΕΡΟΙΑΣ (το όνομα του οποίου ακόμη δεν το δημοσιεύουμε) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βέροιας και αυτή την ώρα βρίσκεται στα έκτακτα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, αργότερα του κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο Βέροιας.

inveria
seleo.gr
ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: