ΣΙΝΕ

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Εμφύτευσε μίνι υπολογιστή στο χέρι του χωρίς τη βοήθεια χειρουργού! (BINTEO)

Ένθερμος υποστηρικτής της «φορητής τεχνολογίας», ένας γερμανός χάκερ είχε την φαεινή ιδέα να εμφυτεύσει στο χέρι του έναν μίνι υπολογιστή που λειτουργεί ως...
θερμόμετρο.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο Γερμανός Τιμ Κάνον τελειοποίησε μία συσκευή προηγμένης τεχνολογίας την οποία και τοποθετήθηκε υποδόρια στο χέρι του (εσωτερικά, περίπου στο ύψος του αγκώνα) για να μετρήσει τις αλλαγές θερμοκρασίας στο σώμα του.

O Κάνον, που βάπτισε την συσκευή του «Circadia», εξήγησε τις τεχνολογικές ικανότητές της.
«Πρόκειται για μία συσκευή που αποτελείται από βιοαισθητήρες, στους οποίους είναι ενσωματωμένα ένα ηλεκτρονικό τσιπ και ένα Bluetooth και μπορούν να καταγράφουν την θερμοκρασία του ατόμου. Τα αποτελέσματα της μέτρησης αποστέλλονται σε μία συσκευή Android».

To δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρει ότι, θα μπορούν λίαν συντόμως οι ενδιαφερόμενοι - και όσοι τολμούν - να την προμηθευτούν στην τιμή των 500 δολαρίων. Για την τοποθέτησή της, απαιτούνται άλλα 200 δολάρια.

Ο Κάνον προτίμησε να τοποθετήσει την Circadia στη περιοχή που είχε κάνει τατουάζ.
«Οι βιοαισθητήρες της Circadia εχουν την ικανότητα να συνδέουν ασύρματα το Bluetooth με οποιαδήποτε συσκευή Android . Eπιπλέον, η Circadia προστατεύεται από μία ειδική θήκη - προτού τοποθετηθεί υποδόρια, προς αποφυγήν μολύνσεων - και διαθέτει μία μπαταρία», επισημαίνει ο γερμανός χάκερ.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: