ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Κόρη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης!!!

Δραματικές στιγμές έζησε η κόρη πρώην βουλευτή που εξελέγετο με το ΠΑ.ΣΟ.Κ, και γνωστή επιχειρηματίας του Ηρακλείου καθώς όπως καταγγέλλει η ίδια έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ενώ... κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή του Τομπρούκ.
Το απίστευτο της υπόθεσης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στο Cretalive, είναι ότι οι άνδρες που την παρενόχλησαν δεν ήταν τυχαίοι αλλά μέλη ξένης αντιπροσωπείας που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στο Ηράκλειο από δημόσιο φορέα, όπως προκύπτει από τις κρατικές πινακίδες των οχημάτων με τα οποία μετέβησαν στην περιοχή του Τομπρούκ.

Τα στοιχεία των πορτοκαλί πινακίδων πρόλαβε να γράψει στο κινητό της τηλέφωνο η καταγγέλλουσα, η οποία και προχώρησε στην υποβολή μηνύσεων. Η επιχειρηματίας, σοκαρισμένη αλλά και οργισμένη από τα όσα συνέβησαν, μίλησε στο Cretalive, περιγράφοντας καρέ-καρέ τα όσα έζησε και τα οποία αναφέρει λεπτομερώς στην κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια Ηρακλείου.
Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έφθασε στην παραλία γύρω στις 5 το απόγευμα για να κολυμπήσει.

Λίγο αργότερα αντιλήφθηκε την παρουσία έξι ανδρών, οι οποίοι της φάνηκαν ξένοι. Ο ένας κινήθηκε προς το μέρος της, λέγοντας διάφορα υπονοούμενα στα αγγλικά.«Ήταν προφανές ότι δεν ήταν η μητρική του γλώσσα» ανέφερε στο Cretalive, τονίζοντας ότι προσπάθησε να τον αποφύγει, φωνάζοντας του να την αφήσει ήσυχη. Όμως εκείνος συνέχισε να την ακολουθεί και να την παρενοχλεί. Όταν αντιλήφθηκε ότι είχε απομακρυνθεί αρκετά, πανικοβλήθηκε και βγήκε στην ακτή.

Στη συνέχεια έτρεξε στο όχημά της, εκεί όμως δύο άτομα από την παρέα των έξι, στέκονταν στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου τους και άλλαζαν ρούχα. Με αστραπιαίες κινήσεις ο ένας εκ των δύο κατευθύνθηκε προς το μέρος της, όπως τον… γέννησε η μάνα του.

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε, μπήκε στο αυτοκίνητό της και κλείδωσε τις πόρτες, ενώ τηλεφώνησε στην Αστυνομία και στον σύζυγό της.

Η συνέχεια δόθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και έγιναν … οι αποκαλύψεις σχετικά με το ένα από τα δυο αυτοκίνητα, γιατί η ταυτότητα του άλλου παραμένει «απόρρητη». Η επιχειρηματίας έχει κινήσει τις νόμιμες διαδικασίες κατά των ατόμων που ενεπλάκησαν στο περιστατικό.
4news.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: