ΣΙΝΕ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Χούφτωσε και ο Μουτσινάς, στον αγώνα για... τηλεθέαση - κατά τα άλλα τον «χαλάει» η Σταμάτη

Σας παρακαλούμε... Δέστε τους γιατί αν δεν κάνουν τηλεθέαση...θα αρχίσουν στον αέρα τις "αποτριχώσεις μπικίνι". Μπορεί ο Νίκος Μουτσινάς να έδωσε τον πετυχημένο χαρακτηρισμό στην Σάσα Σταμάτη ότι είναι...
για soft πορνό. Όμως δεν είναι και πολύ καλύτερος από την Σάσα Σταμάτη αφού πέρα από τις γνωστές κακίες που πετάνε (για τους άλλους, για την αφεντιά τους δεν ανέχονται "μύγα στο σπαθί τους" χρησιμοποιώντας γλώσσα πεζοδρομίου, έχουν και κάποιο άλλο κοινό χαρακτηριστικό. Είναι και οι δύο αδίστακτοι για την τηλεθέαση και δεν υπολογίζουν ότι εκείνη την ώρα μπορεί να τους βλέπουν μικρά παιδιά.

Έτσι λοιπόν ο παρουσιαστής του ALPHA αποφάσισε να αντιγράψει την πανελίστρια του MEGA, την οποία είχε παρομοιάσει με πρωταγωνίστρια Soft πορνό. Ο Μουτσινάς είχε δικαίως αποδώσει αυτό τον χαρακτηρισμό στη Σάσα Σταμάτη, την ημέρα που εκείνη ντυμένη σαν μαθητριούλα εκτροχιάστηκε πλήρως, τόσο με όσα είπε, όσο και με όσα έκανε ή μάλλον...άφησε να της κάνουν.
Η αθυρόστομη πανελίστρια αρχικά επιδόθηκε σε μια θεωρία περί "αυνανισμού", στην συνέχεια την στρίμωξαν...δήθεν, ο Γεωργαντάς και ο Λιανός και με την μουσική υπόκρουση του Touch Me της Samantha Fox, άρχισαν να την χουφτώνουν. Σε μια σκηνή που θύμιζε λίγο soft πορνό που θα μπορούσε να έχει τον τίτλο: "Βαρ - άτε με και ας κλαίω.
Με την Σταμάτη να προσπαθεί να το παίξει δήθεν δύσκολο γυμνασιοκόριτσο, που τελικά στο τέλος...κάθεται (να την χουφτώσουν).

Το ίδιο έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς, χουφτώνοντας το στήθος της...ανυποψίαστης Μαρίας Ηλιάκη. Φυσικά δεν μπορούμε να ξέρουμε εάν το χούφτωμα το απόλαυσε η Μαρία, η ο Νίκος εάν έγινε καθαρά για τηλεθέαση όπως όταν φιλιούνται οι ηθοποιοί στο Σινεμά.

Το όλο θέμα το παρουσιάζουμε όχι για λόγους σεμνοτυφίας, αλλά γιατί η τηλεόραση έχει αρχίσει να έχει μια περίεργη κατρακύλα με την ανοχή των ίδιων των καναλιών. Τα έχουμε πει πολλές φορές: το ΕΣΡ πλέον υπάρχει για τυπικούς λόγους και υπεύθυνα για την "ποιότητα" του προγράμματος είναι πλέον δυστυχώς,μόνο τα ίδια τα κανάλια...με ότι και να συνεπάγεται σε αυτό.

Φυσικά το να ζητάς από τα κανάλια να αυτολογοκριθούν και να αυτοτιμωρηθούν, εμπεριέχει κινδύνους αφού το πολύ πολύ αυτά να..."αυτομαστιγωθούν". Ή ακόμα καλύτερα να βάλουν τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες να μαστιγώνονται μεταξύ τους μιας και αυτό θα έκανε.... καλά νούμερα τηλεθέασης !

Την ώρα δηλαδή που οι δανειστές και τα τσιράκια τους ασελγούν στους πολίτες, (αφού φυσικά πάνε πρώτα...για σκι), Τα πρόσφατα πριμοτοδοτούμενα κανάλια με την άδεια εθνικής εμβέλειας, το μόνο που έχουν να προβάλουν είναι...αλληλοχαμουρέματα μεταξύ παρουσιαστών και να συναγωνίζονται με τους "απέναντι" στο ποιος θα ξεφτιλιστεί πιο πολύ.
Και εκείνοι/ες θα τα κάνουν όλα για να διατηρήσουν τα κασέ τους: θα χαμουρευτούν, θα γδυθούν θα ξεφτιλιστούν γενικότερα. Έστω και εάν πρόκειται να κερδίσουν τους "απέναντι" με διαφορά...γυμνού στήθους...
Δείτε το βίντεο:

pressarismenos


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: