ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Αγόρασαν μπανάνες με δηλητηριώδεις αράχνε

Φρικτές στιγμές έζησε μια οικογένεια από την Βρετανία όταν αγόρασε μπανάνες από σουπερμάρκετ χωρίς να γνωρίζει πως σε αυτές είχαν φτιάξει την φωλιά τους χιλιάδες θανατηφόρες αράχνες, που γέμισαν το...
σπίτι τους!
Η Consi Taylor, η 29χρονη γυναίκα και ο άνδρας της Richard και τα δυο τους παιδιά, βρέθηκαν αντιμέτωποι με κάτι που δεν φανταζόντουσαν!

Αμέσως η 29χρονη απευθύνθηκε στο σουπερμάρκετ «Sainsbury» από το οποίο αγόρασαν τα φρούτα και εκεί δέχτηκε έμεινε με ανοιχτό το στόμα όταν οι υπεύθυνοι της έδωσαν για αποζημίωση μόλις 12 ευρώ!
Μάλιστα, η εταιρεία απεντόμωσης που καθάρισε το σπίτι ανακοίνωσε στην οικογένεια πως οι αράχνες που είχαν γεμίσει την κατοικία τους είναι σπάνιες και θανατηφόρες και η ονομασία τους είναι «Brazilian wandering spider» που είναι γνωστές σαν τις πιο δηλητηριώδεις αράχνες του κόσμου.

Μόνο μετά την αντίδραση της οικογένειας Taylor, το σουπερμάρκετ από το οποίο αγόρασαν τις μπανάνες με τις αράχνες, ζήτησε συγνώμη και δέχτηκε να τους αποζημιώσει για τα έξοδα του ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν όσο καθαριζόταν το σπίτι τους, με το ποσό των 1.200 ευρώ.


madata.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: