ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έγκυος η Ελεονώρα μελέτη!!! «θα φέρει στον κόσμο ένα παιδί»!!!

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη έγραψε πριν από λίγο στο Twitter της την εξής μυστηριώδη φράση: «Θα φέρω στον κόσμο ένα παιδί» και στη συνέχεια παρέπεμπε σε ...ένα κείμενο που έχει γράψει στο blog της, δείχνοντας πως ήρθε ο καιρός να γίνει μητέρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη ορμώμενη από μια φράση του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με την υιοθεσία που έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγραψε ένα κείμενο στο οποίο στηλιτεύει το συντηρητισμό της κοινωνίας και των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Συγκεκριμένα, διερωτήθηκε πόσο φυσιολογικό θα γίνει το παιδί του Φώτη Σεργουλόπουλου και η φράση του αποτέλεσε το μίτο γύρω από τον οποίο ξετύλιξε ορισμένες σκέψεις της η Ελεονώρα Μελέτη για το τι χρειάζεται ένα παιδί.

Και από όσα είπε είναι δεδομένο ότι είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα η Ελεονώρα Μελέτη.
 
Η ίδια δεν έγραψε τίποτα στη λεζάντα και δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Παρά τα ερωτηματικά των φίλων της που ακολούθησαν για το αν είναι έγκυος, αν έχει πιει παραπάνω μπύρα ή αν έφαγε πολύ, η Ελεονώρα δεν απάντησε. Να σημειώσουμε ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια μιλούσε συνεχώς για κάποια που είναι έγκυος και δεν πάει το μυαλό μας…
Δείτε την αποκαλυπτική φωτογραφία που ανέβασε η Ελεονώρα Μελέτη
eleonora-meleti-egyosΆραγε είναι η Ελεονώρα στη φώτο με φουσκωμένη από το φαγητό κοιλίτσα ή μήπως πρόκειται για κάποια άλλη που είναι πραγματικά έγκυος;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο από όπου και να το πιάσεις βρωμάει Newage φιλοσοφίες 20ου αιώνα φτιαγμένες σε στοές που θέλουν να φέρουν τις κοινωνίες στον έλεγχο της Νέα Τάξης Πραγμάτων μέσω ψευτοφιλελεύθερων αιτημάτων. Πρώτα απ όλα το να λές ότι ένα παιδί θα μεγαλώσει καλύτερα με 2 γκέι γονείς απο ότι με μια μονογονιακή οικογένεια είναι ηλίθιο γιατί δεν είναι μόνο ότι το παιδί ΡΟΥΦΑΕΙ ΣΑΝ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ αλλά και ότι αυτοί οι γονείς θα έχουν πιο προσωπικές στιγμές το οποίο παιδί θα δεί και θα σιχαθεί η ζωή του και σίγουρα θα το επηρεάσουν ψυχολογικά στην μετέπειτα προσωπική του ζωή! Εγώ είμαι κανονικός και αν έβλεπα τον πατέρα μου να φιλιέται με έναν άλλον άντρα θα σιχαινόμουν την ζωή μου και αναγκαστικά θα κράταγα αποστάσεις ιδιαίτερα απο όταν ανακάλυπτα ότι το πουλάκι μου υπάρχει και για άλλους λόγους εκτός απο το να κατουράω.
Μπορεί εσύ Ελεονόρα να είσαι bi αλλά υπάρχουν γυναίκες που αν δούν άλλες γυναίκες να φιλιούνται μεταξύ τους αναγουλιάζουν όπως αναγουλιάζω και εγώ! Μπορεί με την λογική σου ένας πατέρας που βασανίζει ή συνουσιάζεται με ζώα να μεγαλώσει σωστά το παιδί του επειδή μόνο το αγαπάει υπερβολικά, φτάνει;;
Α ναι ξέχασα εκεί είσαι φιλόζωη και σκοτώνεις για τα ζώα, μήπως απλά έγινε η ίδια ζώον για αυτό τα λατρεύεις τόσο πολύ; Μήπως η Νατουραλιστική Υλιστική Φιλοσοφία σε έπεισε ότι είσαι ζώον; Γιατί απο λογική δεν τα πάς και πολύ καλά.

Και πάμε τώρα στο ζουμί, η Νέα Τάξη έχει σαν μεγαλύτερο εμπόδιο την Θρησκεία γιατί είναι το τελευταίο τοίχος μπροστά στα ψέμματα τους, για αυτό φυσικά και η ξανθιά Ελεονόρα επιτίθεται στην Θρησκεία μας..η ξανθιά παρουσιάστρια δεν έκανε τον κόπο ποτέ να διαβάσει πώς συμπεριφερόντουσαν στα ζώα, τις γυναίκες, τους σκλάβους οι άθεοι και κατά την γνώμη της "ορθολογιστές" της εποχής Επικούρειοι Φιλόσοφοι, ήταν μάλιστα τόσο σίγουροι για τα πιστεύω τους που ο Κέλσος ο Άθεος Επικούρειος Φιλόσοφος όταν του είπαν οι Χριστιανοί ότι πρέπει να δίνεις έλεος στους αδύνατους και ότι ο Καίσαρας δεν είναι Θεός αυτός απάντησε, το έλεος είναι για τους αδύναμους και τον Καίσαρα πρέπει να τον προσκυνάμε σαν Θεό για να διατηρηθεί το Ρωμαϊκό Κράτος Δυνατό! Ξεχείλιζε η αγάπη πριν τον Χριστιανισμό!!!!!

Τα παιδιά του Αδάμ και της Εύας με ποιόν έκαναν παιδιά;
Βασικά η Π.Δ είναι ένα παραβολικό Βιβλίο για τον σκοπό της ανθρώπινης Συνείδησης αλλά ας πούμε ότι το βιβλίο είναι Ιστορικό, ξέρεις Ελεονόρα τι λέει η θεωρία της Εξέλιξης;; ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ότι ξαφνικά εμφανίστηκαν οι Χόμο Σάπιενς (ένας αρσενικός και ένας θυληκός) και ξαφνικά έκαναν σέξ μεταξύ τους και έκαναν παιδιά, ας πούμε ότι έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και όλα αυτά έγιναν σε 20 χρόνια για πές μας αφού δεν υπήρχαν άλλου Χόμο Σάπιενς τριγύρω και αφού ο Χόμο Σάπιενς δεν μπορούσε να καρπωφορήσει με Ερέκτους και Νεάτερνταλ (που ήταν Χόμο Σάπιενς αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑ ΕΙΔΗ ΧΟΜΟ ΣΑΠΙΕΝΣ;;;;;; Δέν θα έπρεπε να κάνουν παιδιά μέσω αιμομιξίας;; Βλέπεις; Αδιέξοδος πάλι.

Μάθε λοιπόν πρίν πετάξεις τις νεοφιλελεύθερες ψευτοφιλοσοφίες σου ότι είναι φτιαγμένες ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ και για αυτό τις καταδικάζουμε, θα έρθει δυστυχώς ο καιρός που θα ακούμε για παιδεραστές που θα έχουν δικαίωμα να κληρονομήσουν...η ανηθικότητα της κοινωνίας χτίζεται σιγά σιγά και ότι μας φαινόταν άρρωστο ξαφνικά έγινε φυσιολογικό και οτι μας φαίνεται άρρωστο τώρα αύριο θα γίνει λογικό.
Κλείνω λέγοντας ότι το DSM το βιβλίο των Ψυχιάτρων που κατατάσσει τους ανθρώπους στα ψυχικά νοσήματα μέχρι πρίν 30 χρόνια είχε την ομοφυλοφυλία σαν ψυχικό νόσημα αλλά ξαφνικά το έβγαλαν χωρίς να αποφασίσει η Επιστημονική κοινότητα αν γεννιέσαι ή γίνεσαι ομοφυλόφιλος και ακόμα και σήμερα παραμένει ερώτημα...Πώς λοιπόν εσύ μια Ψυχολόγος ή σπουδάστρια Ψυχολογίας πάς ενάντια σε ότι λένε τα βιβλία σου;; Δεν είναι λίγο αντιεπιστημονικό;;