ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Εξαφανίστηκε Μυτιληνιός φοιτητής στις Σέρρες (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Σύμφωνα με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες που έχουμε από τα Serraika Nea, ο φοιτητής είναι 25 ετών, κατάγεται από την Μυτιλήνη και αγνοείται από την Δευτέρα...

Τελευταίο άτομο που τον είδε ήταν...

η γειτόνισσά του να κατεβάζει τα σκουπίδια.
Τη Δευτέρα το πρωί τον έπαιρναν τηλέφωνο οι συμφοιτητές του επειδή δεν πήγε στο εργαστήριο. Την Τρίτη ειδοποίησαν τους γονείς του και ήρθε μόνο η μάνα του, με την συνοδεία της οποίας η αστυνομία έσπασε την πόρτα του σπιτιού του και μέσα βρέθηκαν τα κλειδιά, οι κάρτες και το κινητό του.
Χθες ήρθε στις Σέρρες και ο πατέρας του, ο οποίος, αφού πρώτα πέρασε απ' όλα τα εγκαταλελειμμένα σπίτια της γειτονιάς όπου μένει ο γιος του, βρέθηκε στο σχολείο της περιοχής και μπήκε μέσα για να δείξει φωτογραφία του παιδιού του στους καθηγητές.

Το serrestv.gr αναφέρει:
Αγνοείται η τύχη του 23χρονου φοιτητή Χαράλαμπου Δάσου, ο οποίος σύμφωνα με τους οικείους του δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Δευτέρα 11/11. Ο φοιτητής κατάγεται από τη Μυτιλήνη και σπουδάζει στο Τμήμα Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας στις Σέρρες (10ο εξάμηνο).
Σύμφωνα με τον πατέρα του, δεν έχει μαζί του ούτε κινητό, ούτε ταυτότητα, ούτε κάρτα ανάληψης, ούτε ρούχα. Τα κλειδιά από το σπίτι του τα είχε αφήσει πίσω από την πόρτα. Το πρωί της Δευτέρα επικοινώνησε η μητέρα του μαζί του, προφανώς για να τον ξυπνήσει. Είχε μάθημα στις 11.00, αλλά δεν πήγε.

Για τον εντοπισμό του νεαρού επιστρατεύτηκαν η Αστυνομία, κλιμάκιο των ΕΚΑΜ και η Πυροσβεστική, με έρευνες που εστίασαν στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, στην Κοιλάδα των Αγίων Ανάργυρων και στην Ακρόπολη των Σερρών. Ωστόσο, οι όποιες προσπάθειες κατέστησαν μέχρι στιγμής άκαρπες.

Αν τον έχει δει κανείς ή γνωρίζει πληροφορίες για το πού μπορεί να βρίσκεται, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών (23210 90800).

Το δελτίο τύπου του κυνηγετικού συλλόγου ΔΟΞΑΤΟΥ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 24ΧΡΟΝΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΛΑΪΛΙΑΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

Παρακαλούμε για τη βοήθεια όλων.
Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 και γύρω στις 15.30 εξαφανίσθηκε ο φοιτητής ΔΑΣΟΣ Χαράλαμπος του Χρυσοστόμου και της Μαριάνθης, 24 χρονών.
Οι έρευνες – αναζητήσεις γίνονται στην περιοχή Καλλιθέα στο βουνό Λαϊλιά Σερρών και στην ευρύτερη περιοχή του βουνού.



Μετά από αίτημα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, στις έρευνες για τον εντοπισμό του, εκτός από την Αστυνομία, συμμετέχουν οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας – Θράκης, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σερρών, ενώ έχει ειδοποιηθεί και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Παρακαλούνται οι κυνηγοί που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΟΞΑΤΟΥ


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: