ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο Πέτρος Κωστόπουλος για οφειλές στο Δημόσιο

Στη σύλληψη του επιχειρηματία και πρώην εκδότη της εταιρείας «Imako Εκδοτική Α.Ε.» Πέτρου Κωστόπουλου προχώρησαν σήμερα το πρωί οι Αρχές.

Συγκεκριμένα ο Πέτρος Κωστόπουλος παρουσιάστηκε αυτοβούλως λίγο μετά τις 10:00 το πρωί στη...
Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και για τυπικούς λόγους συνελήφθη.

Ο παρουσιαστής του MEGA και πρώην εκδότης, Πέτρος Κωστόπουλος, κρατείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, για χρέη προς το Δημόσιο και αναμένεται να οδηγηθεί μέχρι το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Στην έναρξη της εκπομπή «Πρωινό mou», ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έδωσε το παρών, ενώ τη θέση του είχε πάρει ένα σκυλάκι, το οποίο απολάμβανε τα χάδια της Τζένης Μπαλατσινού.

Σε ερώτηση που της έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το πού βρίσκεται ο σύζυγός της και γιατί απουσιάζει από την εκπομπή, η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε: «Κάναμε ένα μαγικό χτες το βράδυ και τον κάναμε σκύλο. Και θα ξαναγίνει Πέτρος, παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Στη συνέχεια όπως είπε και η σύζυγός του, Τζένη Μπαλατσινού, στην εκπομπή "Πρωινό mou", προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να σταματήσουν οι ανακρίβειες, πρόκειται για υπόθεση που αφορά την ΙΜΑΚΟ και είναι μία τυπική διαδικασία που αφορά πλημμέλημα.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: