ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Κυνική ομολογία του δολοφόνου της 43χρονης στην Πάτρα : «Τσακωθήκαμε και την σκότωσα». Γνωστή έμπορος το Θύμα!!!

Με βαμμένα τα χέρια από το αίμα μιας γυναίκας παραδόθηκε σήμερα το πρωί στην αστυνομία ένας άντρας Αλβανικής καταγωγής. Ο άντρας δήλωσε πως πήγε να παραδοθεί γιατί λίγο πριν...
είχε σφάξει μία γυναίκα. Το τραγικό γεγονός έγινε στην περιοχή Μποζαϊτικων τέρμα Ιλισσού.

Το θύμα είναι σύντροφος του Πατρινού δημοσιογράφου Ανδρέα Βρη με τον οποίο έχει αποκτήσει και μια κόρη. Πρόκειται για τη γνωστή έμπορο Ναταλία Βουτσινά. Ο άνδρας εργαζόταν επί χρόνια στην οικογένεια και έκανε εργασίες τόσο στο σπίτι όσο και στο καταστημα που διατηρούσαν. Ο δράστης υποστήριξε πως τσακώθηκαν και την έσφαξε με ένα μαχαίρι. 

Από το πρωί η περιοχή γύρω από το σπίτι αποκλείστηκε από την αστυνομία προκειμένου να γίνουν έρευνες. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ στην κοινωνία της Πάτρας αφού η Ναταλία Βουτσινά ήταν ένα κοινωνικό άτομο με πολλούς γνωστούς. Με τον Ανδρέα Βρη έχουν αποκτήσει μία κόρη, σήμερα 10 ετών.

Το θύμα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή φέρει τρεις μαχαιριές . Μία έχει δεχθεί στην πλάτη, μία στο στέρνο ενώ ο δράστης με το τρίτο κτύπημα της έκοψε την καρωτίδα.


dete.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ .ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ