ΣΙΝΕ

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

Αλέξανδρος Γέροντας, Ο τραυματίας της Χρυσής Αυγής. Τι είπε στους γιατρούς, Οι εξελίξεις για την υγεία του...

«Καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και ...
πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε», ήταν τα λόγια που πρόλαβε να πει στον γιατρό που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο ο Αλέξανδρος Γέροντας.

Oι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την τύχη του τραυματία Αλέξανδρου Γέροντα που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μητέρα του Αλέξανδρου Γέροντα δήλωσε ότι χειρουργείται στην σπλήνα και του έχουν ήδη βγάλει μία σφαίρα.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας είναι 29 ετών και πατέρας ενός παιδιού.

Επίσης, ο τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας είναι γιος τοπικής συμβούλου του δήμου Κηφισιάς.

Οι εξελίξεις για την υγεία του 29χρονου στο χειρουργείο
Ο τραυματίας Αλέξανδρος Γεροντας από την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο, ο 29χρονος Αλέξανδρος Γεροντας φέρει τραύμα από σφαίρα που έχει χτυπήσει το κεφάλι κι έχει φθάσει μέχρι τη σπλήνα.

Οι εξελίξεις για την υγεία του Αλέξανδρου Γέροντα ανακοινώνονται με το σταγονόμετρο, αλλά όσο περνάει η ώρα, οι γιατροί του Γενικού Κρατικού εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η σταθεροποίηση της κατάστασης είναι το πιο σημαντικό.

Ο τραυματίας Αλέξανδρος Γέροντας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και εισήχθη στο χειρουργείο. Οι γιατροί κατάφεραν να σταματήσουν την αιμορραγία, λίγο πριν την επέμβαση η οποία διήρκησε κάτι περισσότερο από τέσσερις ώρες. Προηγήθηκε αξονική τομογραφία με την οποία εντοπίστηκαν όλες ακριβώς οι βλάβες.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας, Πάνο Ευσταθίου, ο Αλέξανδρος Γέροντας χειρουργήθηκε από δύο ειδικότητες χειρουργών, από θωρακοχειρουργό και χειρουργό κοιλίας. Η εγχείρισή του 29χρονου, ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα, μετά από περισσότερο από τέσσερις ώρες. Η σφαίρα είχε εισέλθει στη θωρακοσφυϊκή χώρα και προκάλεσε ρήξη σπλήνας και πνευμονική αιμορραγία. Ο Αλ. Γέροντας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γ. Γεννηματάς» όπου και παραμένει διασωληνομένος. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ενώ οι γιατροί τονίζουν πως είναι πολύ σημαντικές οι επόμενες 48 ώρες.

Πριν μπει στο χειρουργείο, ο Αλέξανδρος Γέροντας, πατέρας ενός μικρού παιδιού, ψέλλισε: «Καθόμασταν τρεις έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και πέρασε ένα μηχανάκι και μας γάζωσε», ήταν τα λόγια που πρόλαβε να πει στον γιατρό που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

fimes.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: