ΣΙΝΕ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Εδώ Πολυτεχνείο!

Στις 15 Νοέμβρη 2013 οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών διοργάνωσαν επετειακή εκδήλωση για την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

H αφήγηση του χρονικού της εξέγερσης παρουσιάστηκε από... τoυς μαθητές της Ε΄Τάξης. Τη μουσική επιμέλεια είχε η μουσικός Βασιλική Μέντζιου, ενώ η ιστορική μνήμη εκφράστηκε μέσα από την τέχνη με τις εικαστικές δημιουργίες των μαθητών με την καθοδήγηση της δασκάλας εικαστικών Ελένης Δινοπούλου.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών συνέβαλε στη δημιουργία ενός φαντασμαγορικού σκηνικού, κάνοντας μας να ονειρευτούμε με μάτια ανοιχτά. Την επιμέλεια είχε η καθηγήτρια πληροφορικής Σπυριδούλα Καρανάτσιου

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους μικρούς μας μουσικούς: στο αρμόνιο τη Δανάη Τριμίντζιου. στο τραγούδι Μη με ρωτάς στο αρμόνιο τη Τζιουβάρα Βασιλική και την Στεφανίδου Όλγα. στο τσέλο τον Μαυρομιχάλη Αλκίνοο και τη φανταστκή χορωδία της Στ΄τάξης.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην εκδήλωση απέσπασαν το πιο θερμό και δυνατό χειροκρότημα των θεατών, ενώ οι κριτικές από τους παρευρισκομένους ήταν ενθουσιώδεις.
O Διευθυντής
Φώτης Μπαζάκας

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Του δασκάλου Γιώργου Κωνσταντινίδη
http://4dim-greven.gre.sch.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: