ΣΙΝΕ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Απίστευτο: Τον είχαν θάψει ζωντανό! (Δείτε το βίντεο)

Μία περιπέτεια που δύσκολα θα ξεχάσει πέρασε ένας άνδρας στη Βραζιλία, όταν κακοποιοί τον γρονθοκόπησαν, τον τραυμάτισαν και τον έθαψαν ζωντανό στο...
νεκροταφείο Φεράζ ντε Βασκονσέλος στο Σάο Πάολο.
Ο άνδρας που είχε χάσει τις αισθήσεις του, όταν ξύπνησε και συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται κάτω από το χώμα, άρχισε να φωνάζει.

Μία γυναίκα που βρισκόταν σε παρακείμενο μνήμα για να προσφέρει λουλούδια στους αγαπημένους της, άκουσε τις φωνές του άνδρα, είδε ένα χέρι να ξεπροβάλει από τον ασκέπαστο τάφο και έτρεξε πανικόβλητη προς την έξοδο.

Τρομοκρατημένη, κάλεσε σε βοήθεια τηλεφωνώντας στην αστυνομία και εξηγώντας αυτό που είχε ακούσει, προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν πρόκειται για σκηνή ταινίας τρόμου.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασαν οι άνδρες των τοπικών αρχών και ασθενοφόρο, για να διαπιστώσουν ότι πράγματι η σκηνή που είχε περιγράψει η γυναίκα δεν ήταν αποκύημα της φαντασίας της.

«Πάγωσα όταν είδα τον άνδρα να βγαίνει από τον κόσμο των νεκρών. Ηταν μία τρομακτική εικόνα. Από το χώμα βγήκαν το κεφάλι και τα χέρια του. Κουνούσε τα χέρια του, προσπαθώντας να βγει», δήλωσε η γυναίκα.

Συμπλήρωσε, δε, ότι η αστυνομία δεν την πίστευε καθώς «ήταν πεπεισμένοι ότι επρόκειτο για φάρσα. Άρχισαν να με ρωτούν να τους κοροϊδεύω».

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες, όμως, το βίντεο της διάσωσης του άνδρας δόθηκε πριν λίγες ώρες στη δημοσιότητα, ενώ παραμένει άγνωστη η κατάσταση της υγείας του.


protothema.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: