ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ζητείται καμαριέρα για εθελοντική εργασία, διαμονή - διατροφή

Σάλο έχει προκαλέσει μία πρωτοφανής αγγελία σε εφημερίδα, μέσα από την οποία ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην Αίγινα ζητά καμαριέρα με πρωτοφανείς όρους εργασίας.


Η αγγελία που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Χρυσής Ευκαιρίας και προκάλεσε χθες σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, γράφει λακωνικά: «ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ζητείται από ξενοδοχείο για εθελοντική εργασία, παρέχεται διαμονή - διατροφή, τηλ....».

«Αρχισε η ανάπτυξη» σχολίασε από κάτω κάποιος, «γίναμε ανταγωνιστικοί ή έχει κι άλλο;» άλλος, «ζητούνται σκλάβοι», «εργασιακές σχέσεις 2014».

Ωστόσο, η κίνηση αυτή έχει σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων με τη ΓΣΕΕ να κάνει λόγο για ένα «ακραίο περιστατικό το οποίο όμως δίνει ξεκάθαρα την εικόνα για το που μπορεί να οδηγηθεί η κατάσταση όταν ήδη σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία 4 στους 10 εργαζόμενους είναι ανασφάλιστοι».

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως σύμφωνα με την Καθημερινή, τέτοιου είδους θέσεις «εθελοντική εργασίας» δίνουν και παίρνουν στα διάφορα site αγγελιών. Το μεγαλύτερο ποσοστό «εθελοντών» εργαζομένων αποτελούν οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι ζητούνται κατά κόρον για «εθελοντική συνεργασία σε ανερχόμενο ενημερωτικό πόρταλ», για «νεοσύστατο ταξιδιωτικό σάιτ», για «εποχική απασχόληση αρθρογράφου».

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: