ΣΙΝΕ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Λιποθύμησε μεθυσμένος στην Αγγλία και ξύπνησε... στο Παρίσι!!!

Αξέχαστο θα μείνει σε έναν 19χρονο από την Αγγλία το βράδυ της περασμένης Κυριακής, ο οποίος επάνω στη μέθη του αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι μέχρι τη Γαλλία.
Συγκεκριμένα,...
μετά από αρκετά ποτά σε παμπ στο Μάντσεστερ, ο νεαρός Λούκ Χάρντινγκ βρήκε το διαβατήριό του στην τσέπη του την ώρα που κατευθυνόταν προς το σπίτι του και αποφάσισε να κάνει μια μικρή... παράκαμψη στο Παρίσι.

«Βρήκα το διαβατήριό μου, το οποίο κουβαλούσα μαζί μου αντί για ταυτότητα, καθώς και μια εφαρμογή στο κινητό μου που έλεγε κάτι για φθηνές πτήσεις προς Παρίσι. Ήταν μια παρόρμηση της στιγμής και, εκείνη τη στιγμή, μου φάνηκε πολύ καλή ιδέα», είπε στην εφημερίδα "Metro" ο 19χρονος.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, ο Χάρντινγκ μπήκε σε ένα ταξί, ζήτησε απ' τον ταξιτζή να τον πάει στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, και, στο μεταξύ, χρησιμοποιώντας το κινητό του τηλέφωνο, έκλεισε αεροπορικό εισιτήριο για Παρίσι έναντι161 δολαρίων.

Ο 19χρονος, ο οποίος ήταν μεθυσμένος, κατάφερε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, όπου και λιποθύμησε, ενώ δε θυμάται ούτε να προσγειώνεται στη γαλλική πρωτεύουσα, αλλά ούτε και να περνάει απ' το τελωνείο.

Τελικά, ο νεαρός Βρετανός συνειδητοποίησε πόσο κακή ήταν η απόφαση που πήρε υπό την επήρεια αλκοόλ, όταν ξύπνησε λίγες ώρες αργότερα μέσα σε μία δημόσια τουαλέτα του αεροδρομίου Σαρλ ντε Γκωλ.

«Η μόνη επιλογή που είχα εκείνη τη στιγμή, ήταν να ζητήσω τη βοήθεια κάποιου που εμπιστευόμουν. Τηλεφώνησα, λοιπόν, στη μητέρα μου και της ζήτησα να έρθει να με πάρει στις 8 μ.μ. από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ. Της εξήγησα τι είχε συμβεί και, φυσικά, τρελάθηκε», προσέθεσε ο Χάρντινγκ.

Μετά από 8 ώρες άσκοπης περιπλάνησης στο Παρίσι μέχρι να πάρει την πτήση για Μάντσεστερ και έχοντας ξοδέψει επιπλέον 247 δολάρια για το εισιτήριο της επιστροφής, ο 19χρονος πήρε σίγουρα το μάθημα του.

«Μου κόστισε πανάκριβα και ήταν σίγουρα επικίνδυνο, αλλά δεν το μετανιώνω. Είναι μια πολύ αστεία ιστορία και θα τη διηγούμαι στους φίλους μου για πολλά χρόνια ακόμα», κατέληξε ο Χάρντινγκ.

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: