ΣΙΝΕ

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Πικάντικη» δράση αξιωματικού των φυλακών - Περίεργα πάρε δώσε και με τρανσέξουαλ κρατούμενη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», ο αξιωματικός φέρεται να είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις με την τρανσέξουαλ κρατούμενη. Της παρείχε διευκολύνσεις εντός των...
κεντρικών φυλακών κι αυτή με τη σειρά της, του κανόνιζε «ροζ» ραντεβουδάκια με γυναίκες.

Τον αξιωματικό με την «πλούσια» και «πικάντικη» δράση «κάρφωσαν» προφανώς συνάδελφοί του, βγάζοντάς τον φωτογραφίες, την ώρα που επιδιδόταν σε σεξουαλικές περιπτύξεις εντός αυτοκινήτου με μια γυναίκα, με την οποία τον έφερε σε επαφή η τρανσέξουαλ κρατούμενη και ακολούθως έστειλαν το υλικό στη Διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών.

Σημειώνεται η τρανσέξουαλ κρατούμενη, κάθε φορά που δεν «χώνευε» κάποιον δεσμοφύλακα, ζητούσε από τον αξιωματικό να τον μετακινήσει.

Πλέον, δόθηκαν οδηγίες, σύμφωνα με τις οποίες, απαγορεύτηκε στον αξιωματικό να πλησιάσει ξανά το κελί της τρανσέξουαλ, ενώ διατάχθηκε έρευνα εναντίον του.

Ο εν λόγω αξιωματικός των Κεντρικών Φυλακών, σύμφωνα με το δημοσίευμα, απασχόλησε και στο παρελθόν με την «άτακτη» δράση του, καθώς είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τον βιασμό γυναίκας δεσμοφύλακος, εντός του γραφείου του αλλά και για σεξουαλική παρενόχληση, σε βάρος άλλης γυναίκας, επίσης δεσμοφύλακος.

newsnowgr.com
newsit.cy
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: