ΣΙΝΕ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Κινέζες μονες ψάχνουν...

Η απόδειξη ότι οι ιστορίες που βλέπουμε στις ρομαντικές κωμωδίες μπορούν να γίνουν πραγματικότητα είναι εδώ.
Αποδεικνύεται ότι οι αμφιβόλου αισθητικής αμερικανικές ρομαντικές κωμωδίες επηρεάζουν τη... ζωή των ανθρώπων. Πρώτα η Νορβηγός Υπουργός για τα παιδιά, την ισότητα και την κοινωνική ένταξη ανακοίνωσε ότι εμπνεύστηκε το σχέδιο της για τη μείωση του ποσοστού διαζυγίων στη χώρα από την ταινία «Ραντεβού για Παντρεμένους» (Date Night) με τους Tina Fey και Steve Carrell.

Και τώρα ιστορίες εμπνευσμένες από την ταινία «Συνοδός για Γάμους» (Wedding Date) είναι ευρέως διαδεδομένα στην Κίνα, καθώς οι ανύπαντρες γυναίκες ενοικιάζουν συνοδούς για να κατευνάσουν την αποδοκιμασία των γονιών τους κατά την περίοδο των διακοπών.

Η διαδικτυακή εφημερίδα People`s Daily αναφέρει ότι το φαινόμενο είναι σε έξαρση κατά την κινεζική ημέρα των «ελεύθερων» στις 11 Νοεμβρίου. Η ημέρα των ελευθέρων γιορτάζεται στην Κίνα με μαζικές online αγορές. Αλλά, πέρα από τις αγορές παπουτσιών και ρούχων, η εφημερίδα αναφέρει ότι οι Κινέζες στρέφονται στην εταιρεία Taobao για την ενοικίαση προσωρινών συνοδών σε τιμές που κυμαίνονται από 82 έως 1300 δολάρια την ημέρα.

Μάλιστα αυτή η πρακτική ενέπνευσε τους σεναριογράφους μιας πολύ επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς στην κινεζική τηλεόραση.

rizopoulospost.com
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: