ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ποια γνωστή δημοσιογράφος έμαθε πως έχει καρκίνο στον αέρα;

Είναι πολύ γνωστή δημοσιογράφος και παντρεμένη με διάσημο ηθοποιό. 
Τις τελευταίες μέρες του Οκτώβρη –μήνας που ως γνωστόν είναι αφιερωμένος στην καμπάνια για την πρόληψη του...
καρκίνου του μαστού- συμμετείχε ενεργά σε όλη αυτή την προσπάθεια, κάνοντας σε τηλεοπτική εκπομπή μαστογραφία για να ευαισθητοποιήσει τις γυναίκες που παρακολουθούσαν. Προς έκπληξή της όμως, έμαθε από τον γιατρό της πως έπασχε από την ασθένεια!

Ο λόγος για την Amy Robach, δημοσιογράφο του διάσημου μαγκαζίνο «Good Morning America» αλλά και σύζυγο του ηθοποιού Andrew Sue γνωστού από το σίριαλ «Melrose place».

Η Amy Robach υπεβλήθη στην εξέταση μαστογραφίας που έγινε ζωντανά σε τηλεοπτικό αέρα με αφορμή την καμπάνια πρόληψης και δεν πίστευε ποτέ πως θα μπορούσε να είναι εκείνη που νοσεί τώρα. Η σοκαριστική ανακάλυψη έγινε από τον γιατρό της όταν η ίδια υπεβλήθη στον υπέρηχομαστού όπου και διαπιστώθηκαν διάφορα ύποπτα ευρήματα. 


«Στην αρχή ήμουν λίγο απρόθυμη» είπε στην πρώτη συνέντευξή της Amy Robach μετά τη διάγνωση η ίδια και συνέχισε: «Είμαι 40, είμαι στην πιο επικίνδυνη ηλικία και συνεχώς το ανέβαλα».

Η Amy Robach αποκαλύπτει πως δεν υπήρχε ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια. «Είναι ακόμα πολύ δύσκολο για μένα να το ξεστομίζω. Έχω καρκίνο του μαστού» είπε η ίδια φανερά στενοχωρημένη για την εξέλιξη των πραγμάτων στη ζωή της.

Τώρα πρέπει να υποβληθεί σε διάφορες θεραπείες ενώ δεν αποκλείεται να υποβληθεί και σε διπλή μαστεκτομή αν αυτό κρίνει απαραίτητο ο γιατρός της.

fimes.gr
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: