ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

«Μπρούσκο»: Δείτε τα καινούργια επεισόδια (25ο - 29o επεισόδιο VIDEOS)

Ο Σήφης οργισμένος, συνεχίζει να αναζητάει στο Λονδίνο τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Οι δυο τους προκείμενου να γλυτώσουν από τον θυμό τους, κάνουν τα πάντα ώστε να χάσει τα ίχνη τους…

Δευτέρα 04/11

25ο επεισόδιο
ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Σήφης οργισμένος, συνεχίζει να αναζητάει στο Λονδίνο τη Μελίνα και τον Αχιλλέα. Οι δυο τους προκείμενου να γλυτώσουν από τον θυμό τους, κάνουν τα πάντα ώστε να χάσει τα ίχνη τους. Η Αγγελική, βρίσκει το ημερολόγιό της κάτω απ’ το κρεβάτι της κόρης της και προσπαθεί να την «ψαρέψει» προκειμένου να δει τι ξέρει για τον πατέρα της. Ο Μηνάς πηγαίνει στο αυτόφωρο κι η Δάφνη προσπαθεί να πείσει τη Βασιλική να μην καταθέσει εναντίον του, αλλά μάταια. Ο Μάρκος, συσχετίζει τα γεγονότα κι ετοιμάζεται «ν’ ανοίξει» τα μάτια του Σήφη, σχετικά με την ταυτότητα του άντρα που ζει έναν χρόνο τώρα με τη Μελίνα. Παράλληλα, το ισχυρό σοκ που πέρασε η Μελίνα στο Λονδίνο… θα προκαλέσει άσχημες επιπτώσεις στην υγεία της.



Τρίτη 05/11
26o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αχιλλέας προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει τη Μελίνα στις δύσκολες στιγμές που περνάει στο νοσοκομείο, ενώ ο ίδιος εξακολουθεί να δέχεται πιέσεις να επιστρέψει στην Κύπρο. Εκεί, τον περιμένουν μεγαλύτερα πρόβληματα εξαιτίας της πλεκτάνης που του στήνουν η Ευρυδίκη με τον Αντώνη. Η Μελίνα έχει υποστεί μεγάλο σοκ και δεν μπορεί να συνέλθει από τα τελευταία άσχημα νέα που μαθαίνει από τους γιατρούς. Της φαίνεται αδιανόητο πως άλλαξαν τα πάντα μέσα σε μία νύχτα και όλα της τα όνειρα τώρα είναι «νεκρά»! Στο μεταξύ, η Αναστασία θεωρείται από όλους υπεύθυνη για την επίθεση κατά του Ματθαίου. Ο Αχιλλέας αποφασίζει να πάει στην Κρήτη προκειμένου να δει τον χτυπημένο από τη σφαίρα Ματθαίο και παράλληλα έχει σκοπό να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στον Σήφη για εκείνον και τη Μελίνα…


Τετάρτη 06/11
27o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Η Δάφνη, δημιουργώντας ίντριγκες, παλεύει ν’ αποτρέψει τον Αχιλλέα, ν’ αποκαλύψει στον Σήφη, τη σχέση του με τη Μελίνα. Κι ενώ όλοι πιστεύουν ότι πίσω απ’ τον πυροβολισμό του Ματθαίου βρίσκεται η Αναστασία, εκείνη «στριμώχνει» τον Διαμαντή, που της ομολογεί ποιος μεσολάβησε και σταμάτησαν οι έρευνες γύρω απ’ το δυστύχημα των γονιών του Ματθαίου. Από διαβολική σύμπτωση, ο Μιχάλης Ιωάννου, υπήρξε «ένθερμος πελάτης» της Δάφνης στο παρελθόν, γεγονός που εκμυστηρεύεται ο ίδιος στον Μάρκο, που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό. Ο Σήφης εξακολουθεί ν’ αρνείται να γνωριστεί με την κόρη του, τη Στεφανία. Μετά την ψυχρή στάση του Ματθαίου, ο Αχιλλέας, λυπημένος, επιστρέφει στο Πόρτο Ράφτη, όπου η ζωή του κι η ζωή της Μελίνας, θα μπουν γι’ άλλη μια φορά σε κίνδυνο!



Πέμπτη 07/11
28ο επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Μετά την επίθεση από τους δύο άγνωστους άντρες η Μελίνα είναι τραυματισμένη. Ο Αχιλλέας επιμένει να καταγγείλουν το συμβάν στην αστυνομία, εκείνη όμως αρνείται. Ο Σήφης με την Αναστασία σοκαρισμένοι από τις αποκαλύψεις του Μάρκου για το παρελθόν της Δάφνης, βρίσκονται σε μεγάλο δίλλημα για το αν θα μιλήσουν στον Διαμαντή ή όχι. Ενώ ο Διαμαντής γίνεται τρομερά καχύποπτος με τους Ματθαίους μετά και την εμφάνιση του Αχιλλέα στην Κρήτη. Η Αναστασία παραδέχεται στον Σήφη ότι δεν έχει ξεπεράσει τον Ματθαίο, γεγονός που τον εξοργίζει. Η Ευρυδίκη με τον φόβο πως με το διαζύγιο μπορεί να χάσει τα πάντα, προχωρά το σχέδιό της με τον Αντώνη, για να αναγκάσουν τον Αχιλλέα να επιστρέψει στην Κύπρο. Ο Μηνάς προσπαθεί να ξανακερδίσει τη Βασιλική, εκείνη όμως τον απορρίπτει και φεύγει κρυφά να συναντήσει τη Μελίνα. Παράλληλα η Ευρυδίκη ειδοποιεί τον Σήφη για το πού βρίσκεται η γυναίκα του.




Παρασκευή 08/11
29o επεισόδιο

ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο Αχιλλέας ζητάει από τον Ιωάννου πίστωση χρόνου προκειμένου να επιστρέψει τα χρήματα, ενώ ο Ματθαίος επιμένει στην απόφασή του και δεν δέχεται να δει τον αδερφό του. Ενώ ο Σήφης προσπαθεί να ανακαλύψει αν η Μελίνα βρίσκεται στην Αθήνα, την ίδια στιγμή δέχεται πιέσεις από την Αναστασία προκειμένου να πλησιάσει το παιδί του. Μια συνάντησή του Σήφη με την Αγγελική θα έχει απρόοπτες συνέπειες και θα μπερδέψει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Οι δύο πρώην εραστές θα θυμηθούν το παρελθόν και θα έρθουν κοντά. Ο κλοιός γύρω από τη Δάφνη και το ένοχο παρελθόν της, σφίγγει ακόμα περισσότερο, καθώς ο Μάρκος πλησιάζει στην αλήθεια.



ΑΝΤ1: Καθημερινά στις 19:00

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: