ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Γνωρίστε τον πιο εκκεντρικό και στυλάτο Αθηναίο που κυκλοφορεί!!!

Ο κόσμος σταματάει για να τον κοιτάξει!
Με το που τον βλέπεις να περπατά αγέρωχος, με το ιδιοσυγκρασιακό υπέροχο στυλ του, σκέφτεσαι αυτομάτως το τραγούδι του...
Sting «I am an Englishman in New York. Ο Παρασκευάς, ιδιοκτήτης του εκλεκτικού κουρείου 1900 στην Πλουτάρχου δεν είναι ένας Αγγλος, αλλά ένας Αλεξανδρινός στην Αθήνα και εκπλήσσει με το απαράμιλλο στυλ του σε μια εποχή που το γκρι και η μιζέρια της κρίσης κυριαρχούν.

Δείτε τον: Πάντα χαμογελαστός, ντυμένος με γκρι φανελένιο κοστούμι με ελαφριά ρίγα, σταυρωτό σακάκι, παπιόν, οπωσδήποτε μια ελαφριά καμπαρντίνα και καπέλο κατεβασμένο χαμηλά στο ύψος των γυαλιών. Αυτό το κλασικό στυλ της κοσμοπολίτισσας Αλεξάνδρειας περασμένων εποχών, όταν μεσουρανούσαν οι Ελληνες επιχειρηματίες, νομικοί και δικηγόροι, συνυπάρχει τώρα μοναδικά με την hipster γενειάδα, την κλασική αγγλική ομπρέλα που χρησιμεύει και ως μπαστούνι και την τσάντα γιατρού που προφανώς χρησιμοποιεί για να μεταφέρει κάποια εργαλεία της δουλειάς. Αλλωστε ο Παναγιώτης είναι ο ιδιοκτήτης του μοναδικής ατμόσφαιρας εποχής κουρείου 1900 στην οδό Πλουτάρχου.

Ναι, ήρθε από την Αίγυπτο σε ηλικία 18 ετών, για να σπουδάσει οικονομικά να κάνει καριέρα στο μάρκετινγκ και στη συνέχεια να ανοίξει στις αριστοκρατικές παρυφές του Κολωνακίου ένα παραδοσιακό μπαρμπέρικο σαν κι αυτά που συναντάς παντού στην Μέση Ανατολή.

iefimeridaΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: