ΣΙΝΕ

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Παιδόφιλος ιερέας «ψάρευε» ανήλικες στα chat rooms!

Τον 15χρονο μαθητή παρίστανε στο διαδίκτυο ένας παιδόφιλος ιερέας 65 ετών έχοντας ως στόχο να "ψαρέψει" ανήλικα κορίτσια και να ικανοποιήσει το άρρωστο πάθος του.
Συγκεκριμένα, ο ιερέας έμπαινε στα...διαδικτυακά δωμάτια επικοινωνίας (chat rooms) και έπιανε κουβέντα με τα κοριτσάκια τα οποία συζητούσαν μαζί του, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιο συνομήλικό τους.

Ωστόσο, σε μια περίπτωση ο ιερέας, μετά από μήνες διαδικτυακής επικοινωνίας, έκλεισε ραντεβού για καφέ με 13χρονη μαθήτρια.

Ο ιερέας, πράγματι εμφανίστηκε στον τόπο του ραντεβού με ένα κλειστό βανάκι χωρίς πινακίδες.και αφού ήπιε καφέ με την ανήλικη της ζήτησε να τον συνοδεύσει στο σπίτι του.

Ευτυχώς, η 13χρονη είχε προνοήσει να μεταβεί στον τόπο συνάντησης με κάποιους φίλους, οι οοίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο του ραντεβού και ήταν αυτοί που την έσωσαν από τα χειρότερα.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές και έγινε γνωστή από τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλη Σφακιανάκη, ο οποίος την ανέφερε ως παράδειγμα για τους κινδύνους που παραμονεύουν στο διαδίκτυο κατά την ομιλία του σε εκδήλωση με μαθητές της Θεσσαλονίκης.

Όπως είπε ο κ. Σφακιανάκης ο δράστης εντοπίστηκε και η υπόθεση εκκρεμεί στα ποινικά δικαστήρια.

directNEWS.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: