ΣΙΝΕ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

FATMAGUL: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 26/11 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154 (videos)

Τρίτη 26/11
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 154

Παρά τα όσα συνέβησαν τις πρώτες μέρες του γάμου τους, η Φατμγκιούλ και ο Κερίμ σύντομα προσαρμόζονται στο σπίτι και τη νέα τους ζωή. Ο Κερίμ εργάζεται με χαρά στο...

νέο του μαγαζί κι η Φατμαγκιούλ φροντίζει το σπίτι και το εστιατόριό της. Παρόλο που η Μουκάντες έχει βγει από τη ζωή τους, η Φατμαγκιούλ αισθάνεται θλίψη γιατί δεν μπορεί να βλέπει τα αγαπημένα της ανίψια χωρίς τη μητέρα τους. Ο Ρεσάτ Γιασαράν, καθώς βλέπει ότι πρόκειται να χάσει στο μεγάλο αγώνα κατά της Φατμαγκιούλ, πηγαίνει στο εστιατόριό της για να της ζητήσει συγγνώμη. 

Ωστόσο, αυτή του η κίνηση δεν είναι καθόλου αθώα. Μαζί με όλες τις ενοχές του παρελθόντος, ανοίγουν όλοι οι παλιοί λογαριασμοί. Κι ενώ ο Ρεσάτ προσπαθεί να τους πείσει ότι δεν είναι ο μόνος υπαίτιος, βάζει στο στόχαστρό του τη Μουκάντες και της επιτίθεται, φωνάζοντας ότι από εκείνη ξεκίνησαν όλα. 
Απέναντι σε όλες αυτές τις κατηγορίες και μην έχοντας ούτε καν την υποστήριξη του Ραχμί, η Μουκάντες απομονώνεται και νιώθει ακόμη πιο οργισμένη απέναντι στη Φατμαγκιούλ. Και σαν να μην έφτανε ότι της έχει κάνει μέχρι σήμερα, υπόσχεται στον εαυτό της ότι θα την καταστρέψει ολοκληρωτικά.

153













Όσοι επιθυμείτε, δείτε το τέλος της σειράς FATMAGUL ΕΔΩ




ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ


Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: