ΣΙΝΕ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Γ” Εθνική – Απίστευτη αποκάλυψη της mikriliga.org!

Η mikriliga.com αποκαλύπτει πως για να αποδεσμευτεί παίκτης από ομάδα Γ΄ Εθνικής τον Γενάρη χρειάζεται να αριθμεί ... πάνω από 140 μέλη το ρόστερ του συλλόγου στο οποίο ανήκει.

Πριν από μερικές μέρες είχαμε γράψει για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κινηθούν οι ομάδες στο παζάρι του Ιανουαρίου (έως και δύο παίκτες από ομάδα σε ομάδα και απεριόριστους ελεύθερους-άνεργους).

Πλέον η mikriliga.com ασχολείται με τον πρωταγωνιστή που δεν είναι άλλος από τον παίκτη. Κι επειδή ο Γενάρης έρχεται και δεν είναι και λίγοι που σκέφτονται την… αλλαγή στέγης τα δεδομένα σας τα αποκαλύπτουμε:

Για να μπορέσει ένας παίκτης για να αποδεσμευτεί κατά την περίοδο του Γενάρη είτε βρισκόταν ήδη στο ρόστερ είτε πήγε το καλοκαίρι, θα πρέπει ο σύλλογος να αριθμεί πάνω από 140 μέλη στο δυναμικό του.

Εάν η ομάδα δεν έχει το νούμερο αυτό, μοιραία ο παίκτης χάνει τη σεζόν και περιμένει το καλοκαίρι για να μετακινηθεί. Δε θα εξετάσουμε την λογική ή όχι του κανονισμού, αλλά προκύπτει πως οι ποδοσφαιριστές-ερασιτέχνες δεν έχουν δικαιώματα στην Γ΄ Εθνική.

Κοινώς ούτε προσφυγή μπορούν να κάνουν (όντας ερασιτέχνες), ούτε να διεκδικήσουν τα χρήματά τους, πόσο μάλλον την αποδέσμευσή του χωρίς μπερδέματα. Ποιος πρόεδρος θα δεχτεί άλλωστε να αποδεσμεύσει παίκτη, άρα να μειώσει το δυναμικό του ρόστερ μεσούσης της περιόδου; Ρητορικό το ερώτημα.

Κι αυτή η περιβόητη ειδική αίτηση αποδέσμευσης απαιτείται να πάει υπογεγραμμένη στην αρμόδια επιτροπή ιδιότητας και μετεγγραφών της ΕΠΟ με την υπογραφή του προέδρου.

Αν δε υπάρξει θέμα παραίτησης προέδρου ή αλλαγής στον προεδρικό θώκο τα πράγματα σκουραίνουν ακόμα περισσότερο (σ.σ. ακέφαλη διοίκηση).

Με λίγα λόγια ένας παίκτης από την στιγμή που επιλέγει να αγωνιστεί στην… ερασιτεχνική Γ΄ Εθνική κατηγορία δεσμεύεται αλλά δεν έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει δικαιώματα του σε ότι αφορά τον μισθό και την παροχή υπηρεσίας.

*mikriliga.org

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: