ΣΙΝΕ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

«Σαφάρι» για επιθετικό στoν Πυρσό Γρεβενών!!!

Πριν... πεινάσουν «μαγειρεύουν» στον Πυρσό Γρεβενών!!!
Στη... γύρα για έμπειρο σέντερ φορ βγαίνει ήδη ο Πυρσός ενόψει χειμώνα, αφού ο Σωτήρης Μαυροδήμος θέλει περισσότερο ανταγωνισμό και...
πλαισίωση του Δούμα και να μην παίρνει γκολ μόνο από μέσους (Κοσμίδης και Γκέτσιος).

Σε εφτά ματς πρωταθλήματος (χωρίς τη νίκη στα χαρτιά με τον Τηλυκράτη Λευκάδας) έχουν βάλει εννιά γκολ. Όλα από δυο μέσους των πράσινων, τους Παναγιώτη Κοσμίδη (πέντε) και Δημήτρη Γκέτσιο (τέσσερα). Συνεπώς, δεν υπάρχει επιθετική πολυφωνία και η ομάδα της δυτικής Μακεδονίας δείχνει προβλέψιμη παραγωγικά.


Ο Σωτήρης Μαυροδήμος έχει ήδη εισηγηθεί στη διοίκηση του Δημήτρη Πατσιούρη την έλευση ενός «έτοιμου» σέντερ φορ, για να αυξήσει τις επιλογές και να ντουμπλάρει τον αρχηγό Ηλία Δούμα. 

Συνεπώς, το... σαφάρι ξεκινά για επιθετικό και προσεχώς αναμένονται εξελίξεις, στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι.
Εξάλλου, μετά τις απώλειες με Λάρισα (ήττα εκτός) και Θεσπρωτό (ισοπαλία εντός), ο Πυρσός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του φορμαρισμένου Οικονόμου Τσαριτσάνης, ο οποίος οδήγησε την προηγούμενη αγωνιστική την ΑΕΛ στη μοναδική της ήττα.

Μόνη απουσία για τα Γρεβενά θα είναι ο στρατευμένος Καραγκούνης, ενώ επανέρχονται οι μέσοι, Στέλιος Τζερεμές και Άγγελος Κοτζατίσογλου.
«Ο Οικονόμος είναι καλή ομάδα και μας περιμένει δύσκολο ματς με παγίδες. Για να έχουμε ελπίδες για κάτι θετικό, πρέπει να πιάσουμε καλή απόδοση» σχολίασε σε δηλώσεις του ο Μαυροδήμος.

από το dokari.gr
Θεόφιλος Ψυχογιός 

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μαζι με τον επιθετικο....πειτε καποιος στην δοιηκηση να φερει και εναν προπονητη με κακαλα...και οχι κακαλα προπονητη που ντες και καλα πρεπει αυτον τον ανθρωπο να τον εχουμε προπονητη στον πυρσο....