ΣΙΝΕ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Μαρία Τριγώνη: Έκλεψε τις εντυπώσεις η εκπρόσωπος τύπου του Πυρσού!!! (photos-videos)

Ο λαός απαιτεί την Τριγώνη... «βυσσινί»!!!
Η Κυριακή (3/11/2013) ήταν μία συνηθισμένη μέρα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, που πρόσθεσαν στο «σακούλι» τους, άλλη μία νίκη με εντυπωσιακό τρόπο, επί του Πυρσού Γρεβενών.

Για τον κόσμο όμως, εκτός του ότι παρακολούθησε μπαλίτσα και χάρηκε...

με τη νίκη των «βυσσινί», εκείνο το απόγευμα είχε κάτι το ιδιαίτερο. Συγκεκριμένα, μιλάμε για τους ανθρώπους που βρίσκονταν στη Θύρα 3 του σταδίου Αλκαζάρ και είχαν την ευκαιρία να μείνουν με το στόμα «ανοικτό» με μία εκθαμβωτική αλλά συνάμα και απλή παρουσία στις κερκίδες. 
Μιλάμε φυσικά, για το νέο μέλος στην «οικογένεια» του Πυρσού Γρεβενών, την Μαρία Τριγώνη, που εκτελεί τα καθήκοντα, της εκπροσώπου τύπου στον σύλλογο.

Η παρουσία της στις κερκίδες του Αλκαζάρ ήταν αξιοπρόσεκτη, όπως και η σταδιοδρομία της στα δημοσιογραφικά δρώμενα. Η Μαρία Τριγώνη, κατάγεται από τα Γρεβενά και πάντοτε αγαπούσε ιδιαίτερα να εκθέτει τις απόψεις της δημόσια, για αυτόν το λόγο άλλωστε δημιούργησε πριν χρόνια ένα δικό της blog, με το οποίο θα μπορούσε να εκφράζει τις απόψεις της έστω και στις... φίλες της.

Έπειτα από αυτό, κατάλαβε ότι το χει (σ.σ. ευτυχώς) και πήρε την απόφαση να ομορφύνει τη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 όπου πιστοποίησε το επάγγελμα, που αγαπούσε από μικρή. Δεν πέρασε πολύς καιρός και άρχισε τις περιπλανήσεις στο χώρο της δημοσιογραφίας, ανήκοντας έστω και για λίγο στο δυναμικό της Real. Εκτός αυτού έχει περάσει από δύο σημαντικές ραδιοφωνικές συχνότητες της Θεσσαλονίκης, δοκιμάζοντας και την... φωνή της, αναφερόμαστε στα «Αθλητικά Νέα» αλλά και το ραδιόφωνο του Άρη...

Πλέον, ο θηλυκός Σάκης Πρίττας (σ.σ. το είδα σε υποσημείωση άλλα δεν συμφωνώ καθόλου), βρίσκεται στο Γραφείο τύπου του Πυρσού (σ.σ. από τον Σεπτέμβριο 2013) και έχει σκοπό να βγάλει «ασπροπρόσωπους» τους ανθρώπους που την επέλεξαν. Όπως όλα δείχνουν όμως, εκτός από την δουλειά της, τα καταφέρνει εξίσου καλά (σ.σ. όπως έχω διαπιστώσει με τις ερωτήσεις που δέχτηκα) και με τον αντρικό πληθυσμό, που σε κάθε πέρασμα της, τους κάνει να την αφιερώνουν ένα παλιό αλλά διαχρονικό τραγούδι...

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρουσία της κοσμεί και τα γήπεδα του τρίτου ομίλου, της Α2 γυναικών στο βόλεϊ, όπου φοράει τη φανέλα του Γ.Σ. Γρεβενών που πήρε την άνοδο έπειτα από δεκαοκτώ χρόνια στη δεύτερη κατηγορία. Η θέση της Ακραίας είναι εκείνη που της ταιριάζει περισσότερο.

Εμείς, από την πλευρά μας να ευχηθούμε, καλή σταδιοδρομία σε ότι κι αν κάνει, πάντα με χαμόγελο και να έρχεται συχνά στα γήπεδα της Λάρισας, γιατί σίγουρα απέκτησε κοινό που αυτό την θέλει πίσω και ντυμένη στα «βυσσινί»!

Του Κυριάκου Αποστόλου


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

ΑΛΚΑΖΑΡ για καλλιστεία!!! (ΔΕΙΤΕ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ - ΦΩΤΟ
Βαριά ήττα για τον Πυρσό στο Αλκαζάρ!!! ΑΕΛ - ΠΥΡΣΟΣ 5-0 (6η αγων.) (ΦΩΤΟ+ VIDEO)


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: