ΣΙΝΕ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων στα Γρεβενά (pics + videos)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διεθνές συνέδριο και φεστιβάλ γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων στο πλαίσιο του Διασυνοριακού ΙΡΑ προγράμματος...
«ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ» 2007-2013,  την Κυριακή  3 Νοεμβρίου 2013 στο Κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών.
            
Στο Συνέδριο απεύθυναν χαιρετισμό  οι κ.κ.  Τιμολέων Κοψαχείλης Βουλευτής Γρεβενών, Γεώργιος Δακής Περιφερειάρχης Δυτ.Μακεδονίας, Δημοσθένης Κουπτσίδης Δήμαρχος Γρεβενών και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Νικόλαος Ράμμος. Εκ μέρους των Αλβανών Εταίρων του Προγράμματος απεύθυνε χαιρετισμό  η κ. Jolanda Trebicka  σύμβουλος της περιφέρειας Κορυτσάς. Ενώ τις εκδηλώσεις τίμησαν με τη παρουσία τους οι Πρόεδροι τοπικών Επαγγελματικών Συλλόγων. Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του προγράμματος από τους κ.κ. Νικόλαο Βαδόλα Περιβαντολόγο, Χρήστο Βακουφάρη Ερευνητή, Δημήτριο Σκιαδά Επίκουρο Καθηγητή παν/μιου Μακεδονίας, Εtleva Mullaj  υπέυθυνη έργου.
            Στους εξωτερικούς χώρους του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Γρεβενών διεξήχθη ταυτόχρονα το   φεστιβάλ γευσιγνωσίας τοπικών προϊόντων με συμμετοχή 28 επιχ/σεων της περιοχής των Γρεβενών, οι οποίες με αντιπροσωπευτικά εκθέματα, παρουσίασαν το σύνολο των παραδοσιακών γεύσεων και προϊόντων της περιοχής μας. Το φεστιβάλ έκλεισε το χορευτικό του Δήμου Γρεβενών με συνοδεία  παραδοσιακής ορχήστρας .
            Ο πρόεδρος κ. Νικόλαος Ράμμος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο φεστιβάλ και ανέδειξαν τα προϊόντα της περιοχής μας.
                                                                                    
Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Ράμμος

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
 Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: