ΣΙΝΕ

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Το σοκ των οπαδών του Άγιαξ (video)

Δείτε ένα βίντεο μέσα από την κερκίδα των οπαδών του Άγιαξ και την αντίδραση των φίλων του συλλόγου της Ολλανδίας από την ώρα που...
έπεσε ο άτυχος φίλαθλος της ομάδας του "Αίαντα" στην τάφρο μέχρι και την μεταφορά του εκτός γηπέδου.Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή συνεχίζει και δίνει εδώ και ένα 24ώρο ο οπαδός του Άγιαξ που στην διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα την Τρίτη το βράδυ έχασε την ισορροπία του και έπεσε από την κερκίδα στο πέταλο με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ο οπαδός του "Αίαντα" γλίστρησε και έπεσε από το κάγκελο στο 39' λεπτό, λίγο πριν ο Άγιαξ κάνει το 2-0 και οι αντιδράσεις των φίλων του Άγιαξ σχετικά με την σοβαρότητα της κατάστασης του ήταν από την πρώτη στιγμή συγκλονιστικές όπως απεικονίζονται και στο βίντεο που τράβηξε φίλος του Άγιαξ μέσα από το πέταλο.

Φήμες ήθελαν τον άτυχο άνδρα να έχει χάσει την ζωή του κάτι που ωστόσο διέψευσε η αστυνομία αλλά και ο Άγιαξ που κάνει λόγο για κρίσιμη κατάσταση και όλοι ελπίζουν να ξεφύγει τελικά τον κίνδυνο.
sport24.gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: