ΣΙΝΕ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο «Παπ» στα άδυτα της Μπάρτσα! (video)

Ενα ρεπορτάζ σε… γαλανόλευκο φόντο έκανε το καταλανικό δίκτυο «TV3». Από την μια ο Αλέξανδρος Μπαβέας, Ελληνας υπάλληλος του Μουσείου της Μπαρτσελόνα. Και από την άλλη, ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος το καλοκαίρι πήρε την μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Ολυμπιακό για... να μετακομίσει στην καταλανική πρωτεύουσα.

Το ίδιο, όμως, έκανε και ο Αλέξανδρος το καλοκαίρι, ψάχνοντας διέξοδο στην ανεργία και μια καλύτερη ζωή. Πέντε μήνες μετά, αμφότεροι νιώθουν δικαιωμένοι για την επιλογή τους και κάνουν μια βόλτα στο Μουσείο της Μπάρτσα, το τρίτο σε επισκέψεις σε ολόκληρη την Ισπανία!

«Μακάρι κάποια στιγμή η φανέλα σου να κοσμεί το Μουσείο» ευχήθηκε στον «Παπ» ο διευθυντής του Μουσείου, Τζόρντι Πένας, με τον Αλέξανδρο να ξεναγεί τον Κώστα στα… άδυτα της Μπάρτσα, προκειμένου να συνειδητοποιήσει γιατί, τελικά, «είναι κάτι παραπάνω από έναν σύλλογο».

Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των «Μπλαουγκράνα» με την Φενέρμπαχτσε – Ούλκερ και, όπως αποδείχθηκε, έφερε γούρι στον Ελληνα φόργουορντ, ο οποίος έκανε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, αφού το κοντέρ του έγραψε: 18 πόντοι (5/8 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 2/2 βολές), 6 ριμπάουντ (4-2), δύο ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα κόψιμο, σε 34 λεπτά συμμετοχής.


ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: