ΣΙΝΕ

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ - ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 1-4 (0-2 ημιχ.) 10η αγων. Φωτορεπορτάζ

ΉΤΤΑ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π.!!!
Την πρώτη της Μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κιβωτός στο Βατόλακκο και ξεκόλλησε από το μηδέν του βαθμολογικού πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο μαχητικοί και...
πιο αποφασισμένοι, πίστεψαν στη νίκη και την έκαναν πραγματικότητα μέσα στην θεωρητικά δύσκολη έδρα του Βατολάκκου, απέναντι σε μία ομάδα πρότυπο και με καλές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα, που σήμερα δεν δικαιολόγησε τα παραπάνω αναγραφόμενα και υπέστη βαριά ήττα, ήττα που σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει Διοίκηση και προπονητικό τιμ, μιας και η ομάδα του Χρήστου Λάλλου, έκανε την χειρότερη της εμφάνιση.
Το σκορ άνοιξε ο νεαρός Μπαξεβάνος με σουτ στο 30', για να διπλασιάσει ο Νίκος Κουλέτσος στο 35' με τον ίδιο τρόπο, ενώ στο 41'ο λεπτό ο ίδιος παίκτης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Παπατσάνη.

Στην επανάληψη η τοπική ομάδα πίεσε για την ανατροπή, με σουτ του Ντοβατσίδη στο 49' να αποκρούει ο Αποστολίδης και στο 52' να κρατάει ανέπαφη την εστία του σε σουτ του Κοτζατίσογλου.
Στο 55' ο Κοτζατίσογλου κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του, εκτέλεσε ο ίδιος για να μειώσει σε 1-2.
Στο 72' ο Ντεμάι από καλή θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αποστολίδη, ενώ ο ίδιος στο 73΄ πλάσαρε αλλά στάθηκε άτυχος καθώς η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Στο 75' η Κιβωτός είχε νέο οριζόντιο δοκάρι, όπου στην επαναφορά διεκδίκησε ο Χατζηγετήμ και κέρδισε πέναλτι. Εκτέλεσε ο Ν. Κουλέτσος εύστοχα για το 1-3.
84' Σε σέντρα του Ν. Κουλέτσου ο Χατζηγετήμ με προβολή έκανε το τελικό 1-4.

Διαιτησία: Πάνος, Τέγος Παπαδημητρίου (Γρεβενών)
ΑΕΠ ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΥ: Παπατσάνης, Εμπρικίδης, Κοτενίδης (46' Αράπογλου Ελ.), Ντοβατσίδης, Παπαηλίας, Παπαδόπουλος, Κοτζατίσογλου, Κύρου (55' Οκουτσίδης), Ασλανίδης, Αράπογλου Ι. (31' Λιανός), Ντεμάι.
ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ: Αποστολίδης, Μπαξεβάνος, Παπαδόπουλος Γ., Χατζηγετήμ, Κουλέτσος Ν. (88' Γιαννάκης), Τσαμπεκίδης, Σούλας (90' Ελεύθερος), Πανταζής, Ζάχαρης, Φωτιάδης (76' Μούχα), Κουλέτσος Αθ..

Δείτε τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής εδώ

Δείτε φωτό από τον αγώνα
































































































ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: