ΣΙΝΕ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο ποδοσφαιριστής χωρίς πέλματα -Ο 11χρονος που με το πείσμα του κέρδισε την προσοχή της Μπαρτσελόνα! (PICS)

Στα 11 χρόνια του, πατάει γερά στα πόδια του. Τι κι αν γεννήθηκε χωρίς πέλματα. Ο Γκαμπριέλ Μουνίζ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και το κάνει, κερδίζοντας το θαυμασμό με...
το πείσμα και την αποφασιστικότητά του.

Ο Βραζιλιάνος πιτσιρικάς αρνείται να ζήσει διαφορετικά από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Βγαίνει από το σπίτι του λοιπόν καθημερινά και παίζει ποδόσφαιρο. Κι ας μην έχει πέλματα, εξαιτίας μίας γενετικής ανωμαλίας που ονομάζεται αποδία και είχε ως συνέπεια να μην αναπτυχθούν τα πόδια του κανονικά.

Ο Γκαμπριέλ ήταν αποφασισμένος από μικρός να ζήσει όπως εκείνος ήθελε. Παρά το πρόβλημά του, άρχισε να περπατά πριν καν μιλήσει, όταν ήταν δέκα μηνών όπως είπε η μητέρα του στη Daily Mail. Λίγο αργότερα, άρχισε να κυκλοφορεί συνεχώς κλωτσώντας μία μπάλα. Μεγαλώνοντας μπήκε στη σχολική ομάδα ποδοσφαίρου όπου μάλιστα διακρίνεται. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας ο Γκαμπριέλ φορά προσθετικά μέλη, όταν όμως είναι η ώρα να μπει στο γήπεδο, τα βγάζει.

Ονειρό του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, η αποφασιστικότητά του έκανε την Μπαρτσελόνα να τον προσέξει και έτσι η ισπανική ομάδα τον κάλεσε σε μία προπόνηση, όπου γνώρισε τα ινδάλματά του.

Οπως λέει ο καθηγητής του στη φυσική αγωγή, αυτό το παιδί διαψεύδει κάθε στερεότυπο. «Οταν πήγε στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα, κανείς δεν τον πίστευε. Αλλά τους απέδειξε ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα υπόλοιπα παιδιά σαν ίσος. Σε τέτοιο βαθμό, που τον κάλεσαν και στην Ισπανία για να δουν το ταλέντο του», είπε. Ο Γκαμπριέλ δηλώνει σίγουρος ότι μία ημέρα θα πρωταγωνιστεί σε κάποιο μεγάλο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. «Το μόνο που δεν μπορώ να κάνω, είναι να πετάξω», είπε ο μικρός χαρακτηριστικά.


press-gr

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: