ΣΙΝΕ

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Ο Λάτσιος ζητάει 1.600.000 ευρώ για το διαζύγιο από τη Μενεγάκη!!! [εικόνες]



Μετά από 9 χρόνια γάμου η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος φαίνεται ότι δεν έχουν τελικά και το πιο ήρεμο διαζύγιο. Το περιοδικό «Yes!» δημοσιεύει αποκλειστικά την αγωγή που έχει καταθέσει ο Γιάννης Λάτσιος κατά της Ελένης Μενεγάκη, αλλά...
και την απάντηση της παρουσιάστριας στους ισχυρισμούς του πρώην συζύγου της ρίχνοντας άπλετο φως στο δικαστικό θρίλερ που συγκλονίζει την ελληνική showbiz. Ένας πόλεμος αδυσώπητος, αφού το άλλοτε πιο διάσημο ζευγάρι δεν κάνει ούτε βήμα πίσω και είναι αποφασισμένο πλέον να δώσει τη μάχη του μέχρι τέλους για τη χρυσή περιουσία.
Οι δυο τους εδώ κι ένα μήνα περίπου έχουν σταματήσει να μιλούν. Το λόγο έχουν πάρει οι δικηγόροι τους και τα δικαστήρια. Σπίτια, οικόπεδα και τραπεζικοί λογαριασμοί έχουν πέσει πάνω στο νομικό τραπέζι. Ο «πόλεμος των Ρόουζ» α λα Ελληνικά όχι μόνο έχει ξεκινήσει αλλά βρίσκεται στην κορύφωσή του, χωρίς καμία διάθεση να σηκωθεί λευκή σημαία. Στις 18 Δεκεμβρίου το περιοδικό «Yes» δημοσίευσε το φωτογραφικό ντοκουμέντο με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στην Ευελπίδων και να κάθεται στην αίθουσα του δικαστηρίου παρακολουθώντας με ιδιαίτερη προσοχή τη συζήτηση της υπόθεσης.



ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ; ΚΑΝΕ LIKE... ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ

Γίνετε φίλοι μας, στη σελίδα μας στο facebook: http://www.facebook.com/vatolakkiotis
Στείλτε μας τις απόψεις σας, τα άρθρα σας, τις καταγγελίες σας και οτιδήποτε θέλετε στο email: kostasdigos@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: